Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Gimnastică – ”Cupa Nadia Comăneci”, prima competiție după un an pentru copilele Focșaniului!

  • CSS Focșani a participat cu 15 sportive și două arbitre 

Oneștiul a găzduit vineri, 23 aprilie și sâmbătă, 24 aprilie, tradiționala competiție ”Cupa Nadia Comâneci”, ajunsă la ediția a 7-a. A fost un concurs de cuprindere națională, cu participarea junioarelor 3, nivel 1 și 2 de la CSS Focșani, CSM Onești, Viitorul Cluj-Napoca, CSM Cluj-Napoca, CSS Dinamo București, CSS Arad, CSS Bîrlad, Petrolul Ploiești, de la Deva. CSS Focșani a fost reprezentat la nivelul 1 de Ilinca Roșioru și Aysha Hussain, antrenate de Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, de Ana Maria Banu, pregătită de antrenoarea Daniela Trandafir și de Beatrice Antonache, antrenată de Mirela Danțiș și Florin Roșioru. Beatrice Antonache s-a clasat pe locul al doilea la sărituri și pe locul 6 la paralele și sol.

La nivelul 2, pentru CSS Focșani au evoluat Erika Rotaru, Alexia Său, Denisa Maria Buluș și Bianca Holban, elevele antrenorilor Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan. Andreea Denisa Popîrlan, eleva acelorași antrenori, a evoluat în afara concursului. Bianca Holban s-a clasat pe locul 3 la paralele, pe locul 4 la sărituri și pe poziția a cincea la individual compus.

Tot la întrecerea junioarelor 2, nivel 2 au concurat Alina Iordache, Karina Dondoi, Daria Buturugă, Lavinia Petrea, pregătite de Daniela Trandafir,Andreea Epure și Ioana Mihai, antrenate de Mirela Danțiș și Florin Roșioru. CSS Focșani a fost reprezentat și de arbitrele Daniela Trandafir și Doinița Vulcan.

          După concurs, profesorul Florin Roșioru, coordonatorul Secției de Gimnastică a CSS Focșani, a felicitat organizatorii competiției, pe concurente și pe antrenorii lor și mi-a spus că ”a fost un concurs frumos, reușit, foarte bine organizat și  extraordinar de bine venit după un an de inactivitate competițională – de la 11 martie 2020; a fost un foarte bun și necesar prilej de verificare a stadiului de pregătire înaintea Campionatului Național al junioarelor 3, care va avea loc la Ploiești în perioada 20-23 mai!”   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?