Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Nu trebuie să plătești mii de lei pentru un aspirator robot

Un aspirator robot obișnuia să fie ceva ce puține persoane își permiteau. Sunt foarte utile pentru că ne țin casa curată fără a fi necesară atenția noastră constantă și le putem controla și urmări de pe propriul smartphone, chiar și de la distanță. Aceste aspiratoare inteligente nu mai au prețuri exorbitante, ba chiar sunt foarte multe modele ce au prețuri foarte mici și fac o treabă foarte bună. Iată câteva modele de aspiratoare robot care sunt potrivite pentru orice buget.

Aspirator robot V-TAC 8659
Acest aspirator robot are un consum de 13.7 Kw și un nivel de zgomot mic, de 65 dB. Puterea de aspirare este de 800 Pa și este dotat cu filtru HEPA. Capacitatea recipientului de praf este de 430 ml. Are o rază de operare de 120 de metri și o autonomie a acumulatorului de 100 de minute, acesta fiind de 2000 mAh. Acest aspirator robot poate fi programat, are indicatori pentru bateria descărcată și pentru recipientul colector plin. Are senzor anti-cădere, senzor-anti coliziune, senzor pentru maparea încăperilor și giroscop. Poate fi controlat prin telecomandă.

Aspirator robot Xiaomi Mi Essential
Acest aspirator are suport wireless, putând fi conectat la aplicația Mi Home. Poate fi conectat și la Google Assistant și Alexa. Poate să aspire, să curețe și să spele. Are o putere de aspirație de 2200 Pa și 4 tipuri de aspirație: scăzută, standard, medie și puternică. Bateria este Li-Ion de 2500 mAh și are o autonomie de 90 de minute. Capacitatea de colectare a recipientului este de 420 ml și vine dotat cu nivel triplu de filtrare a particulelor: un strat din nylon, un burete și filtru HEPA. Aria de acoperire este de 90 mp și poate urca praguri cu înălțimi de maxim 1.7 cm. Are senzor de coliziune, de distanță, de nivel și giroscop. Vine cu stația de alimentare, filtru, mop și recipient pentru praf și apă. Poate urma un traseu prestabilit, cu funcția Smart Path.

Aspirator robot ROWENTA X-PLORER Serie 20
Acest aspirator robot are o putere de aspirare de 1200 Pa. Bateria Li-Ion îi oferă o autonomie de 150 de minute, mult mai mare comparativ cu a celor prezentate mai sus. Nu are conexiune wireless, dar poate fi controlat prin telecomandă sau direct de pe produs. Aspirarea este programabilă, în fiecare zi a săptămânii, la ora dorită de utilizator, ceea ce este forate convenabil. Folosește un senzor infraroșu pentru evitarea obstacolelor. Are 3 moduri de curățare: modul aleatoriu, în care aspiră amănunțit întreaga suprafață, evitând obstacolele; modul aleatoriu cameră, în care aspiră timp de 30 de minute o anumită cameră pentru rezultate rapide; modul margine, în care curăță foarte atent de-a lungul pereților și plintelor. Are două perii laterale și o perie rotativă centrală cu 1000 de rotații pe mint, ceea ce rezultă într-o curățare eficientă.

Toate aceste modele au prețuri foarte bune, însă nu sunt singurele de acest gen. Atunci când achiziționați un aspirator robot trebuie să luați în considerare atât bugetul, dar și caracteristicile de care ai nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?