Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

FOTO! Tragedie la Mărășești! Bărbat omorât de o roată desprinsă în mers de la un autocamion

Prin apel 112 am fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN2 E85, în localitatea Mărășești, un bărbat ar fi fost lovit de roata unui autocamion.
Conform primelor date, din cauza unor defecțiuni tehnice, roata din spate a unui camion s-ar fi desprins și ar fi lovit un bărbat care se afla pe terasa unui motel.
Polițiștii rutieri și echipajul SAJ se află la fața locului. Din nefericire, echipajul medical a constat decesului bărbatului. Este vorba despre un bărbat de 62 de ani.

UPDATE! În această dimineață, în jurul orei 10:20, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au intervenit la un accident rutier, pe Drumul Național 2 – E85, în localitatea Mărășești.

Conform primelor date, din cauza unei defecțiuni tehnice, una dintre roțile unui autocamion, care rula pe D.N. 2 – E85, s-ar fi desprins și ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focșani, care se afla în imediata apropiere a părții carosabile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Comunicat IPJ Vrancea, 5 martie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?