Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Trei mașini s-au ciocnit pe DN 23 la Mândrești; două persoane rănite

Prin apel 112, a fost sesizată producerea unui eveniment rutier în Mândrești – 3 auto implicate. Se deplasează polițiștii din cadrul Biroului Rutier pentru efectuarea cercetărilor. Traficul se desfășoară în condiții normale. Două persoane par a fi rănite ușor. – Comunicat IPJ Vrancea, 25 februarie 2021

 

Pompierii militari au fost alertați joi, 25 februarie a.c., în jurul orei 07:50, despre un accident rutier produs pe raza localității Mândrești, în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre autoturisme au rezultat 2 victime neîncarcerate.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție și 1 ambulanță SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ) cu 1 ambulanță.

Paramedicii, au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin, în vârstă de 48 de ani, care acuza dureri lombare. Ulterior, pacientul a fost preluat și transportat la Unitatea Primiri Urgențe Focșani.

Cealaltă victimă a fost preluată de echipajul SAJ. – Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea, 25 februarie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?