Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tenis – Jucători ai cluburilor focșănene, performanțe la început de an!

 

  • Rareș Rugină, campion la Cupa Dinamo, Octavian Ciubotaru, finalist la Cupa Primăria Onești, Târgu Ocna, Slănic Moldova

Tenisul focșănean are un bun început de an 2021. Junioara Maria-Daciana Ciubotaru, de 16 ani, a jucat finala Turneului de senioare Trofeul Radu Popescu, la București, Rareș Rugină a câștigat Cupa Dinamo, la 14 ani, la București, iar Octavian Ciubotaru a jucat finala Cupei Primăria Onești, Târgu Ocna, Slănic Moldova la 14 ani. Maria Ciubotaru, Rareș Rugină și Octavian, fiecare de alt club focșănean, au în comun faptul să sunt pregătiți de aceiași antrenori – Răzvan Bucuroiu și Bogdan Nicolae.

Despre Maria, sportiva CSM 2007, am scris cu câteva zile în urmă. Astăzi, despre cei doi băieți ale căror performanțe erau anunțate de prestațiile anterioare. Mai cu seamă este de remarcat rezultatul lui Rareș Rugină (foto), care a câștigat, în prima parte a lui februarie, cu doar un set pierdut, Cupa Dinamo la 16 ani. Tecuceanul de la Tenis Club Focșani a trecut, pe rând, cu 6-2, 6-3 cu Tudor Preda, de la Steaua București, 6-2 6-2, cu Mihnea Georgescu, de la TC Herăstrău București, 6-0, 6-0 cu Andrei Iagăr, de la AS Club Politehnica, 2-6, 6-1, 10-8, cu Petre Ștefan, de la LPS Mircea Eliade, 6-3, 6-4 cu Wessely Yaros-Mihai de CS Școlar 6 București.

          Rareș a fost cap de serie nr. 1 și și-a confirmat în mod impecabil statutul de principal favorit. La Cupa Primăria Onești, Târgu Ocna, Slănic Moldova, Octavian Ciubotaru, CS Unirea Focșani a jucat finala la 14 ani, după ce a trecut cu 6-1, 6-0 de Călin-Andrei Pîrjol, de la ACS Moldosport, 6-1, 6-0, cu Daniel Iorga, Tema Sport Onești, 6-3, 6-1 cu Jan Sinescu de la Tenis Club Dav&Sin. În ultimul său joc în competiția de la Onești, Octavian Ciubotaru a fost întrecut cu 6-1, 6-2, de David-Ștefan Burac de la CS Tenis Club Vaslui, component al Lotului Național U 14 al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?