Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Futsal, Liga a II-a – Sportul Ciorăști, la Iași pentru calificarea în turneul final!

 

  • Astăzi, de la ora 20:00, Sportul Ciorăști – Fortius 2014 Buzău

Iașiul găzduiește, de astăzi până duminică, 7 februarie, ultimul turneu al seriei Est a Campionatului Ligii a II-a a futsal. Turneul începe cu formația vrînceană Sportul Ciorăști pe primul loc pe care își dorește să se afle și după ultima partidă și să se califice în turneul final de promovare în prima ligă. În turneele anterioare, ciorăștenii au avut prestații foarte bune, surprinzându-și adversarele nu doar prin dorința de victorie, firească de la o nou venită în futsal, ci și prin calitatea jocului, în special a atacului care a marcat de 50 de ori în cele zece etape de până acum. Dacă va avea aceleași evoluții și în jocurile de la Iași, Sportul nu va avea dificultăți să obțină calificarea.

          Ciorăștenii întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, pe Fortius 2014 Buzău, pe 6 februarie vor juca în compania Futsal Poli Iași iar pe 7 februarie vor încheia cu meciul pe care îl vor disputa în compania Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

În clasament, Sportul Ciorăști conduce cu 18 puncte, urmată de Futsal Poli Iași cu 14 puncte, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, cu 12 puncte și Fortius 2014 Buzău, cu 6 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?