Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Lansarea proiectului „Dezvoltarea societăţii S.C. OLIPS 2003 S.R.L.”

Anunț de presă

Data  28 Ianuarie 2021

Lansarea proiectului „Dezvoltarea societăţii S.C. OLIPS 2003 S.R.L.”

OLIPS 2003 S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul “Dezvoltarea societăţii S.C. OLIPS 2003 S.R.L.”, cod SMIS131924, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 A: ,,Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Perioada de implementare a proiectului este de 40 de luni, respectiv între data 01.07.2019 și data 31.10.2022.

Valoarea totală a proiectului este de 1.459.807,51lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 938.985,60lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziţiei pe piaţă a firmei S.C. OLIPS 2003 S.R.L prin diversificarea activităţii firmei, concomitent cu un proces de producţie nou. Creşterea productivităţii societăţii se va asigura prin dezvoltarea pe verticală a activităţii,respectiv diversificarea activităţii firmei prin realizarea unei noi activităţi, respectiv producerea de mobilă pentru birouri şi magazine. Datorită noii investiţii se vor realiza produse calitative, la un preţ de vânzare accesibil tuturor clienţilor, în conformitate cu cele mai înaltestandarde.

Proiectul de faţă reprezintă o investiţie de resurse umane şi financiare, pe o perioadă determinată, menităsă răspundă unei nevoi reale şi să conducă la realizarea obiectivului general propus.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Prin prezentul proiect de investiţii, societatea are în vedere dezvoltarea unei noi activităţi în cadrul firmei S.C. OLIPS 2003 S.R.L., respectiv cea de producţie de mobilă pentru birouri şi magazine. De asemenea, societatea doreşte să realizeze investiţii necesaredezvoltării firmei, prin realizarea de mobilă pentru birouri şi magazine şi crearea unui flux de producţie modern, utilizând şi măsuride îmbunătăţire a calităţii mediului înconjurător şi de creşterea a eficienţei energetice. Această investiţie va contribui la adaptareaactivităţii societăţii la cerinţele actuale, la alinierea produselor realizate la cerinţele de calitate şi performanţă impuse de UE şi depiaţa de desfacere.Absorbţia de forţă de muncă de pe plan local prin crearea a 5 noi locuri de muncă la nivelul firmei S.C. OLIPS 2003 S.R.L dincare o persoană din categoriile defavorizate,până la sfârşitul anului fiscal ulterior celui în care se va finaliza implementareaproiectului. Deşi nu într-o cantitate însemnată ca număr, angajarea a 5 persoane la nivelul firmei poate fi consideratăsatisfăcătoare pentru zonă, unde rata somajului este la un nivel destul de ridicat. Crearea de noi locuri de muncă va avea învedere, în mod prioritar, angajarea de personal calificat. Se va asigura astfel creşterea potenţialului resurselor umane aleîntreprinderii în conjuncţie cu asigurarea unor măsuri active de creştere a ocupării forţei de muncă pe plan local.
  2. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunţ iniţial, privind semnarea contractului de finanţare şi a unui anunţ final, privinddiseminarea rezultatelor proiectului şi realizarea de autocolante.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact:  Raluca VASILE

Funcţie: Administrator

Telefon:  0765.563.796, e-mail: olipsmobila@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?