Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

VIDEO: În ciuda controalelor, unele microbuze sunt în continuare pline până la refuz

De joia trecută, localitatea Slobozia Ciorăști a intrat în așa numitul scenariu roșu, pentru două săptămâni, conform unei hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după ce rata de infectare la mia de locuitori a depășit cifra 3. Mai mult, ieri, rata de infectare ajunsese la 4,01 la mia de locuitori, conform unei raportări a Direcției de Sănătate Publică.

Cu toate acestea, și în ciuda controalelor raportate de Inspectoratul Județean de Poliție, unele microbuze continuă să circule pline până la refuz. Iată ce ne-a transmis luni un cititor: „La Slobozia Ciorăști, se circulă cu microbuzul supra aglomerat. Astăzi, microbuzul de la ora 16:00 a venit cu persoane pe toate locurile, iar la parcuri fiind luate încă 9 persoane. A urcat toată lumea în microbuz, iar acesta trebuia să treacă și prin stația de la sud, dar nu a mai trecut, a deviat traseul pe la mausoleu din sud, știind ca în stația din sud mai sunt persoane navetiste. Pe perioada în care în Slobozia Ciorăști, rata de infectare cu covid este mare, nu este normal așa ceva.”

Cititorul ne-a trimis și o scurtă filmare în care se vede cât de îngrămădiți stau pasagerii, nefiind loc de…distanțare socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?