Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Zâmbește-ne de acolo de sus, Raluca Giurgea!

Dumnezeu a mai luat un înger în împărăția Sa… Într-un sfârșit de toamnă târzie, c-un soare a cărui căldură nu mai reușește să ne încălzească, Raluca Giurgea a plecat spre înaltul cerului cu demnitatea unui om a cărui viață a gravitat în jurul bunei dispoziții. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a descrie suferința pricinuită de pierderea omului vesel, a cărui voce nu o vom mai auzi nicicând. Raluca Giurgea a fost mamă, soție, fiică, soră și prietenă iubită, apreciată și respectată… a fost omul a cărui prezență în mijlocul cunoscuților însemna viață.
De acum,
Raluca se va așeza în rândul îngerilor la care alergăm cu gândul atunci când ni se face dor. Raluca Giurgea a fost un om blând, care-și îndeplinea sarcinile cu responsabilitate, un om respectat pe care familia, prietenii și cunoscuții îl vom regreta cu neprețuită durere în suflet. De acum înainte, Raluca Giurgea va continua să trăiască prin intermediul altor oameni cărora le-a dat o șansă la viață.
În cursul zilei de astăzi, trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica „Sfântul Gheorghe‟ – Nord, situată pe Bulevardul Independenței, Focșani. Sâmbătă, într-un context discret, familia o va conduce pe ultimul drum pe
Raluca Giurgea.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-i lumineze calea spre înaltul împărăției Sale, iar familiei să-i dea puterea necesară traversării acestei perioade de grea încercare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?