Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii au revenit în competiție cu victorie!

CSM Focșani 2007 – Sporting Liești 3-2 (1-0)
Formații
CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Juncănaru, Maftei, Panaite (88 Bratu), Mic (65 Ilie) – Negoiță (46 Dascălu), Stancu, Preoteasa, Manu – Ghenovici (68 Gorovei)– Taciuc.
Sporting Liești: Vădeanu – Voicu, Năstase, Milea, Moldoveanu, Mihu, Iancu, Lupu, Stan, Dănăilă, Manea. Rezerve: Brăneț, Zărnescu, Hodorogea, Grigoraș, Munchiu, Bucevschi, Gîtă, Călin, Iftimie.
CSM Focșani 2007 a ieșit de sub imperiul Covid-ului cu victorie după o înfrângere acasă și un meci amânat. Astăzi, pe stadionul Milcovul, într-o partidă începută la ora 14:00, focșănenii, au câștigat în fața Sporting-ului Liești cu 3-2. Gazdele au marcat înainte de pauză – prin Taciuc, în minutul 43, când mijlocașul focșănenilor a primit mingea de la Juncănaru, la 25 de metri în zona centrală, a preluat scurt și a șutat fără să-i de vreo șansă lui Vădeanu: 1-0! Imediat după pauză, în minutul, 47, Manu a fost faultat la 17 metri de poartă lateral, iar Stancu a trimis prin zid, pe jos, lângă bară, în dreapta lui Vădeanu, pentru 2-0! Patru minute mai târziu, Manu a scăpat spre poartă, Vădeanu i-a ieșit în întâmpinare cu falut dur, a primiut galben, iar din lovitura liberă acordată de la colțul careului de 16 metri Preoteasa a trimis, impecabil lângă stâlp și a făcut 3-0! Scor la care focșănenii s-au relaxat, stare speculată de oaspeți care au marcat de două ori, prin Dănăilă, înm minutul 58 și Munchiu, în minutul 63. Până la final nu a mai înscris nici una dintre echipe și CSM Focșani 2007 a trecut cu bine de un adversari mereu redutabil. Formația gazdă a jucat cu vîrfuri de atac improvizate, în condițiile în care jucătorii specializați nu au putrut fi folosiți – Jurj fiind indisponibil iar Lemac, în izolare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?