Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

„Onoare, prețuire, respect pentru pacient!”, deviza doamnei Pîrlog Jenița-Violeta, sanitar principal în cadrul Secției Chirurgie generală a Spitalului Militar din Focșani

Astă seară zâmbetul îl aduce doamna plutonier adjutant principal Pîrlog Jenița-Violeta, sanitar principal în cadrul Secției Chirurgie generală a Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Popescu” care își desfășoară activitatea după deviza „Onoare, prețuire, respect pentru pacient!”.

Doamna asistent a urmat cursurile Centrului de instrucție sanitară, arma serviciul medical, terminate în anul 1991 cu nota 9,62. Și-a continuat studiile cu Scoala postliceală sanitară în anul 2010 terminate cu nota 9,83 și Facultatea de sociologie și psihologie București, în anul 2010.

A primit Semnul onorific „În Serviciul Patriei” pentru 15, 20 și 25 de ani. Anul acesta a fost distinsă cu Emblema de Onoare a Medicinei Militare de către Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale.

De la începutul pandemiei COVID-19 doamna sanitar principal Pîrlog Jenița-Violeta s-a oferit să lucreze în Compartimentul prevenirea infecțiilor associate asistenței medicale și a organizat recoltările RT-PCR din cadrul anchetelor epidemiologice efectuate.
Cu gratitudine îi mulțumim doamnei plutonier adjutant principal Pîrlog Jenița-Violeta pentru devotamentul și profesionalismul puse în slujba pacientului.
Text și foto: Plt.maj. Galiță Adrian
sursă foto și text: Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?