Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Teatrul Focșani vă propune „Pachetul cu… 2 spectacole‟ la doar 30 de lei

Reprezentanții Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia‟ vin cu o ofertă de neratat: „Pachetul cu… 2 spectacole‟ la doar 30 de lei. Iubitorii de teatru, și nu numai, sunt invitați joi, 12 noiembrie, și sâmbătă, 21 noiembrie la două spectacole de excepție, puse în scenă de actori pricepuți. Duminică, 22 noiembrie, părinții îi pot aduce pe cei mici la un spectacol marca Teatrul „George Bacovia‟ din Bacău pentru a face cunoștință cu „Scufița Roșie‟, spectacol pentru care vor trebui să scoată din buzunar doar 15 lei. „Teatrul oferă, în luna noiembrie, un pachet format din două spectacole, producții proprii. Data de 12 noiembrie, ora 19:00 vine cu spectacolul «SHAKESPEARE SRL», o comedie care seamănă cu o retrospectivă prin aproape toată  opera shakespeariană, iar pe data de 21 noimebrie avem un spectacol clasic, «Tace, Ianke și Cadâr», la fel, de la ora 19:00. Prețul pentru acest pachet este extrem de prietenos, cumpărătorul va trebui să achite doar 30 de lei. Dacă ar fi să cumpere biletul pentru fiecare spectacol în parte, prețul ar fi mai mare cu 50%, deci 60 de lei. Reducerea este de 50%, dacă spectatorul va opta pentru această variantă de pachet.

          Mai avem în luna noiembrie, dar nu face parte din pachet, încă o noutate. Pe data de 22 noiembrie la ora 10:00, va fi  spectacolul «Scufița Roșie», susținut de Teatrul «George Bacovia» din Bacău, prețul unui bilet fiind de 15 lei. Biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrului, zilnic, de luni până vineri, începând cu ora 10:30-14:00, sau cu programul de după-amiază, 16:30-18:30. Informații mai pot fi culese și de pe pagina de Facebook: Teatrul Focșani Teatrul Focșani, sau de la numărul de telefon: 0731 021 769‟, a spus Tiberiu Ispas, referent organizator spectacole la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia‟ din Focșani.

„Scufița Roșie‟, în regia lui Geo Balint, este un spectacol de teatru de păpuși inspirat din opera Fraților Grimm. Pe scenă vor debuta: Scufița Roșie Ingrid, Ilinca Istrate; Lupul Ludwig, Andi Andriucă, ajutor mânuire Giuseppe Torboli; Iepurașul Tzupa Tzupa Hans, Alina Neagu; Corbul Adgar Kraa, Giuseppe Torboli; Bunica Matilda, Marlene Duduman, ajutor mânuire Giuseppe Torboli și Vânătorul Herman, Tiberiu Gabor-Bitere, ajutor mânuire Marlene Duduman.

„Veniți la teatru pentru că teatrul nu are rival‟

Afectat destul de mult de pandemia de COVID-19, segmentul cultural-artistic are nevoie de public pentru a supraviețui. După o perioadă în care ușile instituțiilor culturale au fost ferecate din cauza restricțiilor impuse de noul virus, norii negrii s-au mai risipit pe cerul artiștilor, care au voie din nou să performeze pe scenă, în fața unui public, redus la jumătate, din cauza distanțării fizice. „În sală, spectatorii vor respecta regulile despre care se tot discută. În sală avem un loc da, unul nu, lojele, în general, le-am folosit pentru varianta familiilor, pentru că, în ordinul de ministru se spune clar că un minor poate sta alături de părintele său.

          Avem dezinfectat, masca este obligatorie, evacuarea din sală, la momentul de final al spectacolului, se face prin două căi, există niște trasee special marcate pe care trebuie să le respectăm atunci când mergem în sală, și, evident, este important să ne păzim și singuri. Mesajul este același ca și în perioada când nu eram în pandemie: Veniți la teatru pentru că teatrul nu are rival, și este unica șansă de a petrece o seară într-un mod plăcut, degrevându-ne de spaima care planează asupra noastră‟, a spus Tiberiu Ispas, referent organizator spectacole la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia‟ din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?