Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Femeie de 40 de ani, din Vrancea, rănită GRAV într-un accident pe DN2, la ieșirea din Urziceni. Alte patru persoane rănite!

În cursul serii trecute, pe DN 2, în afara localității Urziceni, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a 5 persoane, printre care și o femeie din Vrancea. Aceasta conducea unul dintre autoturisme și a rămas încarcerată, în urma impactului violent. 

Potrivit obiectiv.net, în timp ce un tânăr de 24 de ani, din comuna Borănești, jud. Ialomița, conducea un autoturism pe DN2 din direcția București către Buzău, ar fi intrat în impact cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 40 de ani din județul Vrancea.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, conducătoarea auto, 2 pasageri din autoturismul condus de aceasta și 2 din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani.

Conducătorul în vârstă de 24 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, informează publicația obiectiv.net.

Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea victimelor. 

Pentru șoferul uneia dintre mașini, o femeie în vârstă de 41 de ani, a fost necesară efectuarea unor manevre de descarcerare în scopul eliberării trupului său, cu multiple traumatisme, dintre fiarele avariate ale mașinii.
Familia acesteia, un bărbat de 47 de ani și copilul lor – fetiță de 6 ani – au suferit de asemenea traumatisme în urma impactului.
Cu toții au primit îngrijirile primare de la echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spitalul din Urziceni în stare de conștiență.
Un alt ocupant al celui de-al doilea autoturism, un tânăr de 18 ani, a suferit traumatisme. Și acestuia i-a fost acordat primul-ajutor medical și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare, informează ISU Ialomița, într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?