Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

VIDEO și GALERIE FOTO: „Îngerul blond“ a fost condus pe ultimul drum. Părinții și fratele sunt în continuare în spital


Amalia, mezina familiei Gălușcă, în vârstă de 2 ani și 11 luni, a fost condusă ieri pe ultimul drum. Micuța se va juca de acum cu îngerii și de acolo, din cer, va veghea asupra părinților și asupra fratelui ei, din viața cărora a plecat mult prea devreme, lăsând în urmă o durere nemărginită.
    Zeci de oameni s-au adunat ieri la Biserica „Donie” pentru a o conduce pe Amalia pe ultimul drum. Bunici, rude, prieteni și cunoștiințe ale familiei. Din păcate nu i-au putut fi alături părinții, Geanina și Gabriel, și nici fratele Mihai, care se află internați în spitale. Tatăl la Focșani, iar mama și fratele la București, toți fiind răniți în urma unui accident rutier, care s-a produs duminică între Focșani și Garoafa. Chiar dacă nu au putut fi prezenți fizic ieri la înmormântare, cu siguranță părinții au plâns pe paturile de spital. Amalia va rămâne îngerul lor blond, care îi va vegehea mereu.

La Biserică slujba a fost oficiată de un sobor de preoți, iar după aceasta, cortegiul funerar s-a îndreptat către Cimitirul Sudic din Focșani, acolo unde fetița își va dormi somnul de veci. Pe tot drumul, rudele au strigat-o în continuu pe micuță, dar fetița veselă și jucăușă așa cum au cunoscut-o toți nu le-a mai răspuns, cum făcea de fiecare dată. Toată lumea a plâns-o pe Amalia, inclusiv oameni care nu o cunoșteau, dar care au aflat de cumplitul ei sfârșit. „Săraca, este fetița aia moartă în accident. Părinții n-au putut veni”, spuneau oamenii de pe margine.
    Amalia Gălușcă s-a stins din viață duminică, în accidentul în care au mai murit alți doi oameni, Rica și Adrian Amăricăi, iar părinții și fratele ei au fost grav răniți. Copila era în mașina familiei, un VW, care se deplasa către Garoafa, autoturismul lor fiind izbit în plin de un Opel, condus de Adrian Amăricăi, care se deplasa spre Focșani. Impactul a fost nimicitor. Soții Rica și Adrian Amăricăi au murit pe loc, iar  Amalia la scurt timp după accident. Mama ei a fost rănită și trimisă la București din seara zilei de duminică. Fratele și tatăl au fost și ei răniți grav. Mihai, băiețelul de 7 ani, a fost trimis marți la un spital din capitală, iar tatăl este internat în continuare la Spitalul Județean de Urgență Focșani.
    Astăzi vor fi înmormântați și soții Amăricăi, care au lăsat orfan un băiat de 15 ani. Și ei își vor dormi somnul de veci tot în Cimitirul Sudic.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?