Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Nomasvello Focșani a împlinit 1 an de existență! Interviu despre antreprenoriat cu managerul salonului, Lenuța Săcăluș

Pe 26 Octombrie 2020, centrul premium de înfrumusețare Nomasvello din Focșani a împlinit un an de existență. Cu ocazia acestui eveniment, managerul Nomasvello, Lenuța Săcăluș, a acordat un scurt interviu.

Cum ați aflat de business-ul No+Vello și de ce ați ales o franciză?

– Am aflat despre business-ul No+Vello din Social Media. Am ales o franciză, deoarece o franciză este o strategie de afaceri folosită în întreagă lume iar francizatul activează cu succes ceea ce reprezintă un rezultat mai bun decât în cazul antreprenorilor care își încep propria afacere de la 0.

Ce credeți că diferențiază această afacere față de altele similare? Care credeți că este secretul brandului No+Vello?

– Modelul de afacere, renumele, un concept unic, garanția că te scapă de pilozitatea nedorită, prețurile extrem de avantajoase cât și faptul că este un centru unisex.

Care a fost cea mai mare realizare a dvs de până acum?

– Feedback-ul pozitiv primit de la cliente în urma tratamentelor efectuate atât ca Epilare Definitiv Progresivă LASER&IPL care tratează pilozitatea și foliculita cât și tratamente cosmetice (rejuvenare, curățare facială, anti-îmbătrânire, anti-rid, anti-pete și anti-acnee). Așadar, crearea unei comunități Nomasvello în Focșani este cea mai mare bucurie a mea legată de acest antreprenoriat în frumusețe.

Care a fost cel mai dificil moment de până acum și cum l-ați gestionat?

– Perioada de lockdown cauzată de epidemia de Coronavirus. Am gestionat acest moment cu foarte multă răbdare și optimism promovând serviciile și produsele No+Vello pe Social Media.

Ce ați învățat după primul an de activitate?

– Să oferi mereu doar ceea ce ai vrea să primești și ținând cont că frumusețea este definită ca un aspect care aduce bucurie, fericire, încredere și respect de sine oricărei persoane, dorim să oferim frumusețe tuturor clientelor/clienților care ne calcă pragul.

Ce planuri de dezvoltare aveți în continuare?

– Creșterea notorietățîi în rândul vrâncenilor și, de ce nu, deschiderea unui al doilea centru.

Ce calități trebuie să aibă un antreprenor în frumusețe?

Pasionat în primul rând de beauty, preocupat de aspectul fizic și de imaginea pe care o proiectează celor din jur, care are ca principal obiectiv păstrarea și menținerea încrederii în tot ceea ce este frumos.

Ce tratamente preferă focsanenii? Aveți și domni care frecventează salonul?

– Toate serviciile noastre se bucură de succes însă cu prioritate cele care îi ajută cu problema pilozității excesive și foliculita. Dacă ar fi să punem acest lucru în procente, doamnele sunt principalele beneficiare cu un procent covârșitor de 70% și 30 % sunt bărbații vrânceni care aleg serviciile profesionale No+Vello de îngrijire corporală și curățare facială Proskin.

Cum ați celebrat primul an de existență în vreme de pandemie?

– Împreună cu clientele noastre, care ne-au rămas alături indiferent de obstacolele întâmpinate, degustând o prăjitură și un pahar de șampanie.

Aveți un citat preferat care vă ghidează activitatea și care vă asigură optimismul și puterea de muncă?

– “Viitorul aparține celor ce cred în frumusețea viselor lor”- Eleanor Roosevelt.

Centrul Nomasvello este situat pe strada Mihail Kogălniceanu nr.3, în clădirea Țiriac Asigurări. Clienții interesați de servicii se pot programa la telefon 0731 888 168 sau pe e-mail: focșani@nomasvello.ro.

Felicităm și noi echipa Nomasvello Focșani pentru primul an petrecut în rețeaua No+Vello și pentru un centru frumos și elegant, în care te simți cu adevărat răsfățat!

Mai multe informații pe

https://www.nomasvello.ro/salon-de-infrumusetare-si-epilarea-definitiva-focsani/ și

https://www.facebook.com/epilaredefinitivafocsani

https://www.instagram.com/nomasvellofocsani/

Autor: Echipa Editorială Nomasvello

Co-autor: Georgiana Mutescu- Specialist Estetică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?