Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Motociclism – Sportivii de la Odobești, de două ori pe podium la final de an!

  • Iulian Trifan – locul al treilea la superbike, Marius Ambarus, pe locul al treilea la Formula 1000.
  • În campionatul Balcanic, la final, Iulian Trifan, pe locul 7 la Superbike, Marius Ambarus, pe locul 13 la Formula 1000 iar Florin Ilescu, pe locul 23 la Formula 600.
  • În ultimul concurs al anului, la Plevna, în Bulgaria, Iulian Trifan – un loc 2 și un loc 3, iar Marius Ambarus – două locuri 3

La Plevna, în Bulgaria, au avut loc la sfîrșitul săptămânii trecute, etapele finale ale Campionatelor de Viteză ale României și Balcanice. La concursul care a durat 2 zile au luat startul și doi dintre valoroșii motocicliști ai ACS Odobești, Iulia Trifan și Marius Ambarus. Președintele secției, Giorgian Mocanu, mi-a spus că pentru cei doi colegi ai săi a fost un week-end perfect. Argumente? Ambii au urcat pe podiumurile de premiere. La superbike, Iulian Trifan, în prima zi a încheiat cursa pe locul al treilea, iar în ziua a doua, pe locul al doilea. La viteză, Marius Ambarus a încheiat concursul pe locul al treilea în ambele zile. De remarcat este că ambii sportivi legitimați la ACS Odobești au ocupat locul 3 în  clasamentelor naționale finale pe 2020 în probele lor. În clasamentele balcanice pe 2020, Iulian Trifan a încheiat pe locul 7 la Superbike, Marius Ambarus, pe locul 13 la Formula 1000 iar Florin Ilescu, pe locul 23 la Formula 600.

Ultimele două etape ale competițiilor națională și balcanică, de viteză, programate la Serres, în Grecia, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie au fost anulate după ce, pe fondul evoluțiilor negative ale pandemiei, guvernul elen a luat decizii care fac imposibilă desfășurarea competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?