Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO și FOTO! Familia unui tânăr acuză că acesta a fost atacat cu topoare și răngi de cei care „i-au luat nevasta”; bărbatul este internat la Spitalul Județean

Familia unui tânăr din Slobozia Bradului nu mai are liniște după ce joi seară Emanuel C. a fost urmărit cu mașina până în localitatea învecinată, Tâmboești, și bătut cu sălbăticie de trei indivizi. Se pare că este vorba despre un conflict între două familii, conflict apărut după ce Emanuel C., tănârul agresat, s-a despărțit de soția lui, iar aceasta ar fi plecat la alt bărbat. Contactați de reporterii noștri, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea ne-au comunicat că se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, în cauză fiind întocmit și un dosar penal.

Vino că m-a omorât!‟

Cea care a dat alarma a fost mama băiatului agresat. În toiul nopții, aceasta s-a trezit cu cineva la poartă care a anunțat-o că unul dintre cei 10 copii ai săi, Emanuel, a fost bătut și zace într-un șanț plin de sânge. Unul dintre frații victimei, Ionuț C., ne-a relatat întreaga întâmplare, și cere acum dreptate pentru Emanuel. „La ora 22:20 am primit un telefon de la mama mea și mi-a spus: «Fratele tău este alergat de o mașină!» L-am sunat pe fratele meu, mi-a răspuns în două, trei cuvinte și mi-a spus: «Vino că m-a omorât!».
În timpul ăla, altcineva care a văzut că l-a alergat să vadă ce-i fac fratelui meu, a luat telefonul de la el, pentru că el nu mai putea, era întins jos din cauză că l-au bătut, și mi-a spus: «Vino că l-a omorât». Din tot ce-am auzit l-a urmărit o mașină în care erau trei persoane. Atacatorii au între 45 și 30 de ani. Fratele are 28 de ani‟
, a spus Ionuț C..

Familia bănuiește că întregul scandal a pornit de la faptul că Emanuel s-a despărțit de soția lui. „Fratele meu care a fost agresat este despărțit de nevasta lui de două săptămâni. De aici a început. Cel care l-a agresat, băiatul și tatăl, împreună, i-au luat nevasta; tatăl i-a luat nevasta pentru fiul lui. Femeia aia, cumnata mea, a lăsat o fetiță, și fratele meu a făcut live pe Facebook, de nervi, era amărât. Agresorul a zis că fratele meu l-a amenințat, dar nu-i așa, a spus de nervi. Când a văzut că fratele meu este live la primărie, că acolo a avut internet, s-au urcat în mașină trei inși, l-au lovit în spate, în colțul mașinii în partea stângă. Fratele meu, când a văzut că l-au lovit, a dat drumul l-a mașină și a fugit. L-au fugărit de la primăria noastră, Slobozia Bradului, până la Tâmboești. Acolo l-au lovit din nou cu mașina. I-au băgat mașina în șanț, din șanț l-au scos din mașină și l-au bătut până l-au lăsat aproape mort. El acum este operat la cap. Au folosit topoare și răngi. L-au tăiat. Capul lui e spart. Are 10 copci. Tot, e distrus, nu știe de el‟, se plânge fratele victimei.

Imediat după conflict, fratele mai mic al lui Emanuel C. a plecat spre locul agresiunii, și-a urcat fratele în mașină și a plecat cu el spre Focșani. A apucat să sune la 112, iar pe drum, în dreptul localității Dumbrăveni, s-a intersectat cu salvarea care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean Focșani. „Telefonul lui e închis. De aseară, de la 23:30 nu mai știm nimic de el. Poliția a venit după noi la spital, i-a luat declarațiile. Atunci cald a putut să vorbească, acum nu mai vorbește. Niciodată n-am avut probleme până acum, totul e din cauza despărțirii ăsteia. Am încercat să vorbesc cu agresorii și m-au amenințat că mă omoară și pe mine. Toată familia este amenințată. Săptămâna asta voiam să plecăm toată familia, fratele agresat în Anglia, și eu în Germania. Acum bat pasul pe loc‟, mai spune Ionuț C..

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?