Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Fotbal, Liga a III-a: Deplasare pentru victorie!

CSM Bacău – CSM Focșani 2007, astăzi, 19 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Aerostar

Runda a doua a campionatului seriei a 2-a a Ligii a III-a trimite formația CSM Focșani 2007 la Bacău, unde va întâlni, astăzi, de la ora 17:00, formația locală CSM, pe stadionul Aerostar. Pentru focșăneni, partida cu CSM Bacău trezește amintiri neplăcute, pentru că în toamna trecută, când porneau mari favoriți în fața băcăuanilor, aflați pe ultimul loc, cu zero puncte, au terminat doar la egalitate. Urmarea a fost plecarea – din propria voință – a perechii de antrenori de atunci și venirea la echipă a actualilor tehnicieni, Alin Chița și Cristian Tănase.

Atunci a fost 0-0, cu o dispută îngreunată de starea foarte proastă a terenului. De această dată meciul se va disputa pe stadionul Aerostar, de bună calitate, și, în mod normal, echipa cu o construcție elaborată a jocului, așa cum este cea a Focșaniului, va avea posibilitatea să se exprime la cel mai bun nivel al său. Despre formația gazdă de astăzi nu există multe informații despre jocuri recente, în afara celor două întâlniri oficiale încheiate cu victoria din Cupa României, de la Curița și înfrângerea din prima etapă a campionatului, 0-2, la Ianca.

Băcăuanii nu cred că-și propun prea mult de la această ediție de campionat, însă nici că vor face cadouri. Altfel spus, vor juca pentru a câștiga punct sau puncte. Forma în care se află focșănenii, dar și calitatea lotului îi recomandă ca având prima șansă la victorie! Amintirea meciului din toamna trecută îi va pune, cu siguranță, pe oaspeți, în gardă pentru e evita un nou episod neplăcut!

Partida va fi arbitrată de brigada formată din Vasile Dorin Băltuță, din Flămânzi, Ionuț Răzvan Andrei, din Piatra Neamț și Andrei Pișta, din Fălticeni. Observarea va fi asigurată de Ionel Popa, din Pașcani și Tănase Lăptoiu, din Râmnicu Sărat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?