Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Baschet U 18: Focșănenii joacă astăzi cu titlul pe masă!

CSM Focșani 2007 – CS Agronomia București, la Ploiești, astăzi, 19 septembrie, de la ora 11:15

Formația de baschet U 18 a CSM 2007 LPS Focșani și-a început evoluția în turneul final al Campionatului Național de la Ploiești cu victorie! Elevii profesorilor Petruț Mihai și Florin Munteanu au trecut cu 45-36 (12-12, 13-11, 12-5, 8-8) de CSU Sibiu care pierduse, joi, cu 33-65 meciul cu Agronomia București. Întâlnirea dintre focșăneni și sibieni a fost săracă în puncte, vinovate fiind condițiile neobișnuite de joc: suprafață diferită de cea cu care sunt obișnuiți tinerii baschetbaliști, dispută în aer liber, fără reperele care îi ajută pe jucători în sală, cu vânt, ceea ce a influențat în mod vădit precizia aruncărilor la coș.

După două sferturi, echipele erau departajate de doar două puncte, însă sfertul al treilea a început cu o formație a Focșaniului parcă mai adaptată condițiilor de concurs, mai rapidă și mai eficientă, mult mai sigură la recuperare. Avansul cu care a încheiat al treilea sfert a fost și cel de la final – 9 puncte. Suficiente să le asigure lui Denis Miron și colegilor săi medalia de argint și să le permită să joace astăzi, de la ora 11:15, pentru câștigarea titlului de campioni, în compania Agronomiei București!

După meci, profesorul Petruț Mihai mi-a declarat: ”Sunt bucuros de rezultat. A fost o victorie obținută în condiții de joc speciale, în primul meci disputat după o pauză de 8 luni. Am reușit prin foarte multă muncă! Aștept ca mâine să facem un joc mai bun și să ne batem să obținem ceea ce ne-am propus!”         

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?