Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Teodor Dobre este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Nistorești

Teodor Dobre este candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Nistorești. Deși se află în fața primului mandat de primar pentru care le cere votul locuitorilor comunei Nistorești, Teodor Dobre spune că pariul său cu concetățenii săi are la bază proiectele cu care vine în fața lor și care vor schimba în bine fața comunei. De reținut că Teodor Dobre are o experiență în administrația publică locală de 24 de ani.

Pe lista de investiții pe care Teodor Dobre intenționează să le realizeze în mandatul 2020-2024 se află mai multe obiective din care amintim:

– Realizarea unui sistem de alimentare cu apă;

– Modernizarea (asfaltarea) drumurilor de interes local în intravilanul comunei Nistorești;

– Balastarea drumurilor din extravilanul comunei Nistorești care asigură accesul la terenurile agricole și suprafețele de pădure;

– Modernizarea drumului care asigură legătura între comunele Năruja, Nistorești, Paltin (drumul Măgurele – Dealu Secăturii – Mișina) și asigurarea unui circuit turistic în zonă;

– Modernizarea drumului care asigură legătura între comuna Nistorești și Vrâncioaia;

– Dezvoltarea agroturistică a zonei Nistorești;

– Construirea unui Cămin Cultural în Nistorești;

– Construirea podului peste râul Năruja la Herăstrău (punctul podul Țîrdei);

– Modernizarea dispensarului uman;

– Reparații la bisericile din comuna Nistorești;

– Construirea unei porți de intrare în localitatea Nistorești;

– Construirea de parcuri, cu locuri de joacă și spații verzi în comună;

– Asigurarea iluminatului public în toate satele din Nistorești;

– Salubrizarea permanentă a comunei;

– Dezvoltarea unui parteneriat cu obștile din Nistorești pentru realizarea de investiții în comunitate și dezvoltarea agroturismului;

– Acordarea de stimulente financiare elevilor din Nistorești care obțin rezultate bune la învățătură și pentru elevii care provin din familii cu venituri reduse.

„La solicitarea cetățenilor din satul Brădet vreau ca în mandatul 2020-2024 să începem realizarea unui Centru de colectare a fructelor de pădure. Zona Nistorești este cunoscută pentru suprafețele mari de pădure și prin realizarea unei asemenea investiții am veni în sprijinul oamenilor din comună, am contribui la creșterea nivelului de trai, a veniturilor pe care le pot obține locuitorii din Nistorești. Una dintre prioritățile mele va fi dezvoltarea agroturistică a comunei. Pentru aceasta avem nevoie de drumuri bune și am gândit un program de modernizare a drumurilor pentru a facilita accesul către proprietățile cetățenilor. Nu am uitat de crescătorii de animale și îi asigur de sprijinul meu în următorul mandat. Mă voi implica în atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunei. Nistorești este o comună frumoasă, care poate atrage turiști din toată lumea, avem Mănăstirea Valea Neagră, un monument istoric reprezentativ pentru România. În zonă avem și Lacul Negru care este recunoscut ca fiind «monument al naturii» și pe care le putem promova cu ajutorul unor proiecte finanțate cu fonduri europene”, a spus Teodor Dobre.

„Nu mă voi lăsa intimidat de amenințările și jignirile care au venit din partea fostului primar și voi lupta pentru viitorul comunei noastre. Îi asigur pe locuitorii comunei Nistorești că sunt alături de ei, sunt deschis dialogului pentru a le rezolva problemele cu care se confruntă fiecare. Vă cer sprijinul și încrederea pentru mandatul de primar al comunei Nistorești. De asemenea, vă cer sprijinul și votul de încredere pentru Consiliul Local, unde venim în fața dumneavoastră cu cea mai bună echipă. Vă cer sprijinul și votul de încredere pentru Consiliul Județean și pentru actualul și viitorul președinte, domnul Marian Oprișan. Împreună vom pune în aplicare proiecte de investiții în infrastructură care ne vor face o viață mai ușoară. Doamne ajută!”, a spus Teodor Dobre.

De reținut că administrația județeană condusă de social democratul Marian Oprișan, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Vrancea, are în derulare în comuna Nistorești obiectivul de investiții „Sistem de management Integrat al Deșeurilor Solide în județul Vrancea”, cunoscut sub numele de Vrancea Curată. Proiectul este realizat în proporție de peste 98% și are o valoare totală de aproximativ 107 milioane lei.

Articol executat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD filiala Vrancea; CUI mandatar financiar 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?