Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Accident la Adjud! Femeie transportată la spital, după ce a fost lovită de o mașină

Un accident rutier s-a produs in această dimineață, în jurul orei 10.00, la Adjud. Din primele date, se pare că un pieton a fost lovit de o mașină, când traversa strada prin loc nepermis.
A intervenit la fața locului un echipaj al Stației de Pompieri din Adjud, cu o ambulanță SMURD. Conform unor martori, victima era conștientă în momentul sosirii echipei de salvare la locul accidentului. 

„În această dimineață, la ora 10.00, prin apel 112 am fost anunțați despre faptul că în municipiul Adjud, un pieton ar fi fost acroșat de un autoturism. Cauza accidentului – traversare prin loc nepermis. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul” ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, persoana rănită este o femeie în vârstă de 67 de ani. „În această dimineață, în jurul orei 10:05, echipajul SMURD Adjud a intervenit la un accident rutier produs în municipiul Adjud, după ce un autoturism a acroșat un pieton. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat la fața locului și au preluat o persoană de sex feminin, în vârstă de 67 de ani, care prezenta suspiciune de fractură de bazin. Pacienta a fost transportată cu ambulanța SMURD și predată în stare conștientă la U.P.U. Focșani” (Comunicat ISU Vrancea)

foto cu rol de prezentare: stiridefagaras.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?