Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Motocros: Florin Marius de la ACS Odobești, locul 3 la viteză la Adîncata!

Motocicliștii Odobeștiului continuă participarea la concursurile naționale. În weekend-ul trecut, pe circuitul de la Adîncata, în etapa a 4-a a campionatului național, Florin Marius, sub îndrumarea lui Florin Bîrlădeanu, a obținut loc de podium – 3, în Cupa Moto RC. Tot la viteză, Iulian-Ciprian Trifan a încheiat pe poziția a cincea cursa 1000 Stok, iar Cătălin Cîmpeanu, cu probleme tehnice la motor, s-a clasat pe locul 15.

Echipa Enduro, formată din George Patic, Lică Mălureanu, Adrian Tîrîlă, Nicușor Patic a încheiat între primele 20 la clasa C Hard, la Târgu Neamț. Iar echipa Enduro Cross se pregătește să participe, la viitorul sfârșit de săptămână, la Etapa Națională nr. 2, la Orăștie. Vor concura pentru ACS Odobești Doru Pascu – ATV, Tudor Alexandru – Quad, Cosmin Minculescu – Moto.

Președintele secției, Giorgian Mocanu, cel care mi-a oferit informațiile pentru acest text, a precizat: ”Mulțumim Primăriei Odobești și domnului primar Daniel Nicolaș pentru susținere! Ca și sponsorilor, care sunt mereu alături de noi!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?