Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal: Victoria Gugești, cu lot întărit la jocul de cupă cu Lieștiul!

Partida dintre Victoria Gugești și Sporting Liești va fi miercuri, 9 septembrie, de la ora 16:30

În prima etapă a națională a Cupei României la fotbal, reprezentanta Vrancei, Victoria Gugești, a fost programată să joace acasă, în compania divizionarei de Liga a III-a, Sporting Liești. În ciuda dificultăților legate de obligativitatea de a respecta un sever protocol medical, conducerea comunei și a clubului din Gugești a decis să prezinte în competiție echipa, după ce a fost eliminată la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, în principal din cauză că un număr mare de jucători au fost depistați pozitiv la testul Covid-19 și, implicit, nu au putut să evolueze în cele două partide.

Pentru meciul de cupă, gugeștenii au făcut necesarul test Covid-19 și speră ca rezultatele să fie negative și întreg lotul să fie disponibil. Antrenorul Octavian Bucătaru mi-a spus că pentru meciul cu Sporting Liești de miercuri, 9 septembrie, va putea conta pe vechii jucători, cu care a încheiat campionatul Ligii a IV-a, dar și pe câțiva fotbaliști valoroși cu care să abordeze nu doar jocurile din Cupa României, ci și pe cele din viitorul campionat: Cătălin Costin, Mădălin Predoiu, Răzvan Crăciun, Florentin Mănăilă. Urmează și Remus Popa.

Victoria va fi, deci, o formație puternică, de nivelul Ligii a III-a, unde ar fi meritat să fie dacă nu ar fi avut ghinionul testelor Covid pozitive! 

Foto: Facebook Victoria Gugești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?