Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO: Ciolacu: Cei care au ţinut Guvernul Orban în viaţă sunt răspunzători pentru dezastrul îmbolnăvirilor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut marţi că toţi „combinagii” care au ţinut Guvernul Orban ‘în viaţă’ sunt ‘răspunzători’, alături de PNL, pentru „dezastrul” în ce priveşte îmbolnăvirile cu COVID-19, scrie AGERPRES. „Un nou record negativ – 60 de morţi de COVID-19! Secţiile ATI gem de bolnavi, România a depăşit China la numărul infectărilor. China!!! Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern în viaţă pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel şi toate partidele care au girat corupţia, traseismul şi prostia Guvernului PNL! Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocaţii dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflaţiei, şi cu o harababură totală în ceea ce priveşte începerea şcolilor”, a scris Ciolacu pe Facebook. El a adăugat că social-democraţii, chiar dacă nu au majoritate în Parlament, vor continua să lupte şi să propună soluţii.

PNL fură mii de lei anual de la fiecare copil și pensionar ca să-și hrănească firmele de partid!”

Pe de altă parte, Partidul Social Democrat a arătat, marți, într-o postare pe pagina de Facebook că „Guvernarea Iohannis-Orban legalizează de azi furtul din banii copiilor și ai celor vârstnici!

Cu dublarea alocațiilor impusă de PSD prin lege, de la 1 ianuarie, copiii ar fi avut până azi suficienți bani încât să-și cumpere fiecare câte o tabletă. Liberalii le-au anulat acest vis legitim. Le toacă banii de alocații pentru a se îmbogăți trucând licitații!

Prin majorarea pensiilor cu 40%, seniorii ar fi avut siguranța că explozia prețurilor din această toamnă nu le va eroda nivelul de trai. Liberalii i-au condamnat însă la sărăcie! Guvernul PNL taxează fiecare vârstnic cu pensia medie cu aproape 4500 de lei pe an – din care aproape 1500 de lei numai până la finalul lui 2020!!

PNL fură mii de lei anual de la fiecare copil și pensionar al României ca să-și hrănească firmele de partid!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?