Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Atletism – Vrâncenii, între protagoniștii Cupei României la seniori și ai Campionatului național al juniorilor 3

  • Sportivii legitimați la cluburile focșănene au câștigat cinci medalii de bronz și s-au clasat de șapte ori pe locul al patrulea

  • Vlad Dulcescu, produs al CS Unirea Focșani, unde a fost antrenat de Fănel Iliescu, acum legitimat la Politehnica Iași și Universitatea Timișoara, aur la Cupa României, la 400 metri garduri

Campionatul Național al juniorilor 3 și Cupa României pentru seniori au avut la start un număr important de sportivi vrânceni, semn că la cluburile de aici, antrenorii, dar și atleții și atletele lucrează cu folos pentru punerea în valoare a calităților pe care aceștia le au. La cele două competiții, sportivii de la CSS Focșani, CS Unirea, CSM Focșani 2007, CS Atletic Adjud au obținut cinci medalii de bronz și s-au clasat de șapte ori pe locul al patrulea, cu rezultate foarte bune. La juniori 3, Georgiana Simion, de la CS Atletic Adjud, eleva reputatului profesor Gheorghe Catrinescu s-a clasat a treia, cu medalie de bronz, la aruncarea discului, iar colegii ei de club Giorgia Marin, și George Dobrescu – la copii 1, la greutate au încheiat concursul pe locul al patrulea. De la CS Unirea – antrenor, Rodica Pendus, Ana Maria Tontu s-a clasat a patra la disc și pe locul al cincilea la aruncarea greutății, iar Ștefan Alexandru Serea a încheiat pe locul al patrulea la aruncarea discului și pe al șaselea, la greutate, în ambele probe, cu recorduri personale!

Cu medalii au terminat Campionatul Național al juniorilor 3 și sportivi ai CSS Focșani: Ionuț Albu, elevul profesorului Sorin Crăciun, bronz la disc, clasat al patrulea la suliță și al șaptelea la greutate și Raluca Munteanu, eleva profesoarei Camelia Petrea, bronz la suliță.

La juniori 3, la 400 metri, Sara Barbu, de la CSS Focșani, s-a clasat pe locul 15 la 400 metri și pe locul 18 la 200 metri probă în care colega ei de club, Medeea Dulcescu s-a clasat pe locul 28 iar Mara Elena Găman pe 33 – toate sunt pregătite de profesorul Marius Batog și debutante în competiții de nivel național!

În Cupa României seniori, Cosmin Vasiliu de la CSS CSM Focșani 2007, antrenor Gabriel Alexandrescu, a obținut medalia de bronz la 400 metri, probă în care a fost primul clasat dintre atleții născuți în 2000 iar Corina Ilinoiu, legitimată la CSM 2007 CSS Focșani, junioară 2, a teminat cursa pe locul al patrulea la 200 metri.

La 400 metri, de la CSS Focșani – antrenor, Marius Batog, Alexia Cotoi, s-a clasat pe locul 10, fiind a șasea dintre junioare, iar la 200 metri a încheiat cursa pe locul 14. Tot la 200 metri, Andreea Tănase s-a clasat pe locul 9, Karina Toader, pe locul 11, iar Alexandra Ioana Banciu, pe locul 15. Colegul fetelor de la CSS Focșani, Vlad Popoiu, al doilea cel mai tânăr concurent, a încheiat cursa de 400 metri pe locul 25.

Vrancea a avut un campion – Vlad Dulcescu, la 400 metri garduri. Vlad este legitimat la Politehnica Iași – Universitatea Timișoara, dar a fost format și lansat spre marea performanță la CS Unirea Focșani, de antrenorul Fănel Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?