Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Fotbal – Astăzi, amical CSM Focșani 2007 – Gloria Buzău

          CSM Focșani 2007 va avea, astăzi, a doua partidă de verificare a nivelului de pregătire cu mai puțin de trei săptămâni înainte de data programată pentru începerea viitoarei ediții de campionat – 29 august, stabilită cu mai mult timp în urmă și confirmată și prin Decizia Comitetului de urgență al FRF din 3 august. Startul campionatului ar putea fi amânat, funcție de evoluțiile din criza generată de pandemia de coronavirus. Comitetul de urgență al FR Fotbal a mai decis ca prima etapă a fazei naționale a Cupei României să aibă loc la 25 august, cu participarea celor 42 de reprezentante al județelor și a 34 dintre echipele de Liga a 3-a, care au încheiat campionatul trecut pe locuri din partea a doua a clasamentelor celor cinci serii. Între acestea nu se va afla CSM Focșani 2007 care ocupa locul al cincilea în seria 1 a Ligii a III-a la înghețarea campionatului. Ceea ce înseamnă că formația antrenată de Alin Chița va avea un meci mai puțin dintre cele pe care conta pentru pregătire. Rămân, însă, jocurile convenite pentru această săptămână.

Primul va fi astăzi, de la ora 11:00, pe stadionul Milcovul, în compania Gloriei Buzău, echipă din Liga a II-a, una dintre partenerele obișnuite pentru pregătire ale focșănenilor. Antrenorul Alin Chița va putea să vadă la lucru, în fața unor adversari redutabili, toți fotbaliștii din lot. Sâmbătă, în meciul cu Voluntari, au ieșit în evidență câțiva jucători – între care și nou veniți la echipă în această vară. Ei pot repeta evoluțiile în meciul de astăzi, și pot astfel, oferi soluții valabile pentru antrenor. La fel cum și cei care nu au convins sâmbătă pot arăta în meciul cu buzoienii să echipa Focșaniuliui se poate baza pe ei în viitorul campionat.

Partida cu Gloria Buzău va fi tot fără spectatori, ca și cea de sâmbăta trecută, și așa cum vor fi cele – oficiale ori de pregătire – până când condițiile impuse de protocoalele medicale nu mai sunt necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?