Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Cocaină şi mii de pastile de ecstasy găsite de poliţişti în timpul unor percheziţii; doi bărbaţi şi o femeie, reţinuţi şi propuşi la arestare

Doi bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi de procurorii DIICOT – BT Vrancea într-un dosar de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi mare risc, dosar în care au lucrat şi poliţiştii de la Crimă Organizată Vrancea. Unul dintre ei a şi fost arestat sâmbătă, iar ceilalţi doi vor fi duşi astăzi la Tribunal.
« Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vrancea şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R (…) M (…), cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului (…) pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 08 august 2020 şi până la data de 06 septembrie 2020, inclusiv (…) », a hotărât instanţa în cazul bărbatului care a primit deja mandat de arestare preventivă.

Potrivit unor surse, cei trei traficanţi de droguri aprovizionau consumatori din mai multe judeţe, inclusiv din Vrancea. De altfel, iubita unuia dintre inculpaţi este din judeţul nostru. Bărbatul care a fost arestat sâmbătă a fost prins în flagrant în timp ce transporta aproximativ 100 de grame de cocaină, dar şi ketamină, droguri pe care le-a cumpărat de la alte două persoane, soţi, din Oradea, contra sumei de aproximativ 6000 euro. Marfa, dacă poliţiştii vrânceni nu ar fi intrat pe fir, ar fi fost vândută contra sumei de aproximativ 14.000 euro.

După flagrant, politiştii au făcut şi patru percheziţii în judeţele Constanţa şi Bihor. La percheziţii, poliţiştii vrânceni au mai găsit şi alte cantităţi de droguri, respectiv cocaină, ketamină, câteva mii de pastile de ecstasy, dar şi MDMA. De asemenea, oamenii legii au găsit şi sume importante de bani. Mai multe persoane au ajuns la audieri, iar la finalul acestora procurorii vrânceni au dispus reţinerea a trei dintre ele, respectiv a bărbatului arestat şi a celor doi soţi de la care a cumpărat droguri. Aceştia din urmă vor fi prezentaţi astăzi judecătorului pentru arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?