Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Peste 250 de polițiști și jandarmi au controlat piețele, târgurile și centrele comerciale din Vrancea

 

FORȚELE DE ORDINE CONTINUĂ ACȚIUNILE DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL COVID-19
ÎN ZONELE AGLOMERATE

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării COVID19 în zonele aglomerate din județul Vrancea.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

 

La activitățile desfășurate ieri, 23 iulie a.c., au participat peste 250 de polițiști din cadrul I.P.J.Vrancea, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului.

Astfel, în cadrul acțiunilor punctuale desfășurate au fost verificate 62 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, au fost legitimate peste 90 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, mijloace de transport în comun și autovehicule.

Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Comunicat IPJ Vrancea, 24 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?