Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Liberalii au pus șef nou la Fiscul din Adjud

Liberalii din Adjud au schimbat conducerea Fiscului din oraș și au impus pe funcție pe Cristina Gherghe, cumnata consilierei PNL Nicoleta Gherghe. Numirea în funcția de șef al Serviciului Fiscal Municipal Adjud a fost oficializată de la începutul acestei săptămâni. Însă discuțiile despre numirea noului șef al SFM Adjud sunt de circa două săptămâni. Este o numire interimară în funcția de conducere a Fiscului din oraș. Cristina Gherghe lucrează din 1994 în cadrul Fiscului vrâncean iar în ultima perioadă a fost înlocuitoarea celor care au condus interimar SFM Adjud.

Astfel de numiri în funcții sunt deja o obișnuință pentru PNL. În urmă cu o lună, nepotul deputatului liberal Ion Ștefan, zis Grindă, era promovat rapid în funcția de director executiv colectare al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi. Inițial, de la 1 aprilie, Sergiu Marian Bordea Ștefan, inspector vamal la Biroul Vamal de interior Vrancea, a fost delegat în funcția de șef administrație la AJFP Galați. Ordinul a fost semnat de șefa ANAF, Mirela Călugăreanu. A doua zi, acesta a fost promovat, tot fără concurs, în funcția de director executiv colectare al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi. Astfel, prima numire a fost doar o trambulină pentru postul de director executiv adjunct la direcția regională. Sergiu-Marian Bordea Ștefan este soţul nepoatei deputatului „Grindă”. Bineînțeles că Sergiu Marian Bordea Ștefan are un istoric liberal, numele său fiind pe lista de candidați din 2016 la Consiliul Local Milcovul. De asemenea, soția sa, Carmina, este jurist la firma Balcanic Prod, deținută de frații Ștefan.

Nu trebuie uitat Biroul Vamal de la Focșani, unde persoana desemnată interimar în locul lui Robert Roșculeț a fost Gheorghe Bivolaru. Însă pentru o scurtă perioadă, liberalii s-au orientat rapid, iar locul acestuia a fost luat de Eugen Lefter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?