Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

UPDATE! FOTO! Accident grav la Adjud – Mașină lovită de tren!

Un accident a avut loc în urmă cu puțin timp la Adjud. Din primele date, un automobil ar fi fost acroșat de un tren personal, la trecerea la nivel cu calea ferată, în dreptul pasajului Burcioaia.

Accidentul a fost anunțat la 112, din primele informații fiind posibil să existe 3 victime. Atât traficul rutier, cât și traficul feroviar se desfășoară în condiții normale, au comunicat reprezentanții IPJ Vrancea. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE!

Un autoturism a fost lovit de tren la Burcioaia
Astăzi, 17 iunie, în jurul orei 16:40, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost anunţat despre producerea unui accident între un tren şi un autoturism, în cartierul Burcioaia, municipiul Adjud.
În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care o femeie de 42 ani, o femeie de 19 ani şi un copil de 4 ani.
La faţa locului s-au deplasat de urgenţă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi o 1 autospecială de stingere cu apă de la Secţia de Pompieri Adjud, 1 ambulanţă SMURD de la Staţia de Pompieri Panciu şi 1 ambulanţă SAJ.
Echipajele SMURD au preluat femeia de 42 de ani şi copilul, care prezentau leziuni la cap şi la membrele inferioare. Femeia de 19 ani a suferit un traumatism toracic, aceasta a fost preluată de echipajul SAJ. Victimele au fost transportate la UPU Focşani. (Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea, 17 iunie 2020)

UPDATE 2! Astăzi, ora 16.35, o femeie de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Dc 22, nu a respectat semnalele acustice și luminoase montate la trecerea la nivel cu calea ferată, în zona Burcioaia-Adjud, autoturismul condus fiind acroșat de un tren personal. În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, a unei tinere de 18 ani și a unui minor în vârstă de 5 ani. Femeia a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ. (Biroul de presă al IPJ Vrancea)

imagini: ISU Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?