Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Hoți urmăriți de polițiști și prinși, după ce au ratat o spargere, la Nănești; femeie surprinsă în timp ce fura dintr-un supermarket din Focșani

La data de 13 iunie a.c., ora 00.02, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat doi bărbați în vârstă de 29, respectiv 30 de ani, ambii din comuna Nănești, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-o locuință nelocuită, ce aparține unui bărbat de 55 de ani, din comuna Nănești.

Cei doi bărbați au fugit când au fost somați să înceteze activitatea infracțională, fiind urmăriți, imobilizați și conduși la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale.

În cauză a fost întocmit doar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării infracționale a celor doi.

La data de 12 iunie a.c., ora 16.49, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au fost sesizați de agentul de pază al unui supermarket din municipiul Focșani, cu privire la faptul că o femeie ar fi sustras mai multe produse de pe rafturile magazinului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că femeia de 40 de ani, din municipiul Focșani, ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de peste 88 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Comunicat IPJ Vrancea, 15 iunie 2020

foto: viatalibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?