Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

A murit avocatul Marian Topor, soțul fostei judecătoare Anișoara Topor

Avocatul Marian Topor s-a stins din viață seara trecută la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani. Avocatul avea 66 de ani și încă mai profesa, fiind unul dintre cei mai vechi avocați din Baroul Vrancea.

Informația cu privire la deces ne-a fost confirmată de decanul Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, care ne-a declarat că a primit vestea în această dimineață și că îi pare foarte rău. „Astăzi de dimineață am aflat și noi această veste care ne-a întristat foarte tare. Avea niște probleme medicale și a decedat aseară, în jurul orei 22.00 la spital. Era un avocat cu vechime și experiență și a colaborat foarte bine cu toți colegii. Ne pare nespus de rău și suntem alături de familia îndoliată”, a transmis decanul Ioanovici.

Avocatul Marian Topor a fost soțul fostei judecătoare Anișoara Topor. Aceasta a fost condamnată definitiv de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, la începutul lunii iulie a anului 2014. Ea a fost eliberată condiționat în martie 2016. Magistratul a fost acuzat de luare de mită și trafic de influență.

Sursa foto: Adevărul 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?