Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Mihăiță Miroiu, nominalizat pentru echipa ideală a sezonului trecut!

  • Pentru aceeași echipă, alcătuită de ”Prosport” cu ajutorul antrenorilor din Ligă, se regăsește și noul jucător al Focșaniului, Filip Marjanovic

Cotidianul Prosport a alcătuit, în urma unei anchete la care au răspuns antrenorii din Liga Zimbrilor, echipa ideală a sezonului 2019-2020. În echipă, nominalizat pentru postul de extremă dreapta, se află, pe poziția a șasea, golgeterul Mihăiță Miroiu. Extrema focșănean a fos devansată în opțiunile antreenorilor, de Goce Georgievski, de la CSM București, Robert Thalmaier, de la Potaissa Turda, Andrei Mihalcea, de la Steaua Răzvan Gavriloaia, de la Dinamo și Ionuț Nistor, de la Dobrogea Sud. De remarcat că Miroiu a fost accidentat și nu a putut să joace în ultimele etape disputate din retur!

În aceeași echipă se regăsește și noul jucător al Focșaniului, Filip Marjanovic, nominalizat pentru postul de extremă stângă. În ordinea opțiunilor, Marjanovic se află pe poziția a treia, după Milan Kotrc, de la Minaur Baia Mare și Alexandru Asoltanei, de la Dinamo București.

Cei 14 antrenori care și-au exprimat opțiunile, în nordinea locurilor pe care echipele lor au încheiat campionatul, au fost Constantin Ștefan, Horațiu Gal, Stephane Plantin, Djordje Cirkovic, Daniel Anca, Sandu Iacob, Gabriel Armanu, Pero Milosevic, Dalibor Cutura, Adrian Petrea, Raul Fotonea, Leonard Bibirig, Eliodor Voica și Bojan Butulija.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?