Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

VIDEO: Dana Budeanu: Jos labele de pe istoria PNL! Toată familia lui Grindă este pusă în funcții

PNL-istul Ion Ștefan „Grindă” a intrat și în atenția Danei Budeanu. În episodul 62 al „Verdictului Politic”, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la stiripesurse.ro, Dana Budeanu vorbeşte despre rudele miniştrilor PNL aşezate în diverse funcţii, dar şi despre „isprăvile” consilierilor lui Ludovic Orban.

„Jos labele de pe istoria PNL! Cine sunteţi voi să vorbiţi despre Brătianu? Voi sunteţi nişte gunoaie. Nişte hoţi ordinari. Uitaţi-vă la membrii Guvernului, îi luăm pe rând de pe listă. Grindă are 10 nume, 10 funcţii, toată familia este pusă pe oriunde. Prietenul Berbece este prefect, socru-su aşteaptă să fie numit la Electrica S.A. Vrancea, cumătru-su Mihăilescu la Regionala C.F. Galaţi, fiu-su e consilierul ministrului Agriculturii, verişoară-sa la APIA Vrancea. Tot neamul lui Grindă e în minister. Tătaru – verişoară-sa pusă la Antibiotice S.A. Iaşi. Frate-su se doreşte la ISU pe ţară, dar momentan la Vaslui. Doamna Anisie, un nimeni. Cercetaţi pe google concursurile măsluite prin care a trecut. Măsluite de cine? Cine a închis ochii la concursurile măsluite? Bărbatu-su, de la Direcţia Generală Anticorupţie, unde se vrea şi şef. Fina lui Anisie este şefa DSP Bucureşti, pusă acum două săptămâni. Orban are doi consilieri, acest Bitanu şi cu Jicol, cel care mi-a trimis un mesaj de ameninţare, cu înjurături de mamă. Tu, ca prim-ministru, să accepţi aşa ceva? Ăla e în continuare acolo. V-aţi pus să daţi oamenii afară care erau de 20 de ani acolo. (…) Nu vii tu ca idiotul şi dai afară ca să poţi tu să furi. Nici Cioloş, nici MISA ăla, nu a dat afară oameni cu experienţă de 20 de ani. Acesta este ‘Guvernul Meu’, domnule Iohannis”, spune Dana Budeanu.

„Aţi scris manualul de corupţie. Cum să pronunţaţi voi numele lui Brătianu? Costică de la Mediu e urmaşul lui Brătianu? Ăla de la Sport în chiloţi e urmaşul lui Brătianu? Ruj Roz e urmaşul lui Brătianu, carea făcut pipi pe conducerea PNL la televizor? Cine sunteţi voi? Nu aţi făcut absolut nimic pentru populaţie. Tot ce faceţi este să furaţi. Anisie, a doua licitaţie cu termen de patru ore, milioane de euro pentru măşti pentru elevi”, afirmă Dana Budeanu.

Verdict Politic – Dana Budeanu – 25.05.2020

DEMISIA!https://www.stiripesurse.ro/verdict-politic-cu-dana-budeanu-episodul-62-rudele-ministrilor-pnl-puse-in-functii-de-conducere-video_1468080.html

Publicată de stiripesurse.ro pe Luni, 25 mai 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?