Zeci de agenți economici controlați, 81 de filtre și amenzi importante aplicate de autorități, cu scopul de a combate extinderea Covid-19 în Vrancea

0
1495

În perioada 8-9 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au organizat și executat mai multe acțiuni cu efective mărite pentru prevenirea și combaterea faptelor asociate evenimentelor circumscrise extinderii pandemiei Covid-19 pe raza de competență a Poliției Adjud, a Secției 4 Poliție Rurală Adjud, Secției 2 Poliție Rurală Gugești cât și în alte zone de pe raza județului Vrancea.

În cadrul acestor acțiuni cu efective mărite la care au participat polițiști, jandarmi și militari s-au stabilit obiective pe linie de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și investigarea criminalității economico – financiare, lucrătorii find organizați în 81 de filtre, care au legitimate 2216 persoane, din care 57 de persoane cu vârsta de peste 65 de ani. Au fost controlate 1472 de autovehicule depistate în trafic, fiind aplicate 84 de contravenții în valoare totală de peste 43.000 lei. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru încălcarea prevederilor regimului rutier.

Totodată, au fost controlați 32 de agenți economici ocazie cu care s-a dispus măsura confiscării unei sume de bani, precum și mai multe bunuri în valoare totală de peste 1700 de lei.

Comunicat IPJ Vrancea, 10 mai 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here