Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Donații de la Premium Porc pentru Spitalul Județean și comunitățile locale din Vrancea

#Solidaritate pentru Comunitate

Peste 300 de pachete cu alimente de bază acordate persoanelor vulnerabile, precum și 10 concentratoare de oxigen au fost donate Spitalului de Urgență Sf. Pantelimon” din Focșani în cadrul campaniei derulate de compania Premium Porc Group în contextul declarării pandemiei cu noul Coronavirus și a instaurării stării de urgență pe teritoriul României. Unul dintre obiectivele campaniei a fost de a susține comunitățile locale, greu încercate în această perioadă. Unul dintre cei mai mari producători de carme de porc din România, Premium Porc Group a fost alături de comunitățile din Vrancea în care activează și, împreună cu primăriile din Golești, Slobozia Ciorăști, Milcovul și Răstoaca au oferit localnicilor peste 300 de pachete cu alimente de bază destinate persoanelor aflate în auto-izolare, persoanelor vârstnice, singure sau cu dizabilități.

Un comunicat de presă menționează că un proiect de susținere a unităților sanitare a fost derulat de Premium Porc Group împreună cu Asociația Proiectele Pandora, prin care cele două companii au donat câte 10 concentratoare de oxigen, în valoare de 54.000 de lei, Spitalului de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani. Aceste aparate furnizează oxigen la o concentrație mai mare decât cea din aer și vin în sprijinul personalului medical pentru tratarea pacienților în această perioadă. „Ne-am propus încă de când am deschis prima fermă în România să creem un parteneriat transparent si deschis cu comunitățile în care activăm. Iar partenerii de nădejde sunt cei pe care te poți baza în momentele cele mai grele. În această perioadă, mai mult ca oricând, avem nevoie unii de alții. Avem nevoie să fim solidari și responsabili. Așa cum am făcut întotdeauna, vom oferi sprijinul nostru atunci când va fi necesar pentru a fi mereu o parte activă din comunitate”, a declarat Sergiu Mititelu, Country Manager Premium Porc.

Prin aceste donații, compania dorește să ofere sprijin și, totodată, încredere că împreună, compania, autoritățile și comunitățile pot să contribuie la binele societății, cu atât mai mult în această perioadă dificilă. Acțiuni similare au fost derulate de compania Premium Porc Group în toate comunitățile locale din țară unde își desfășoară activitatea și unde este un aliat de bază pentru nevoile societății. Ca și până acum, Grupul de companii Premium Porc rămâne solidar și implicat în activitățile de responsabilitate socială, în care doi dintre pilonii principali îi reprezintă sănătatea și implicarea în comunitățile locale. Astfel, numai în ultimele 6 saptamani compania s-a implicat și mai activ în a sprijini toate comunitățile unde își desfășoară activitatea și, la fel ca în Vrancea, a oferit și în celelalte județe unde activează pachete cu alimente de bază pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă, se arată în comunicatul Premium Porc Group.

De asemenea, compania a sprijinit cu echipamente medicale și materiale sanitare Spitalul Clinic Colentina- București, Institutul de Pneumofiziologie Marius Nasta”- București, Institutul National de Boli Infecțioase Prof.dr. Matei Bals și Misiunea Crucii Roșii din județele în care activează. Totalul donațiilor s-a ridicat la peste 270.000 RON până în prezent.

Premium Porc Group, al doilea cel mai mare producător de carne de porc din România, deţine nouă companii cu activitate integrată pe verticală în agrobusiness, acoperind producţia de cereale, producţia de furaje şi creșterea de porcine. Grupul de companii Premium Porc este deţinut de către DCH International, holding danez specializat în înfiinţarea şi gestionarea producţiei de porcine la scară largă, folosind tehnologie şi know-how danez. Grupul de companii operează nouă ferme de porcine în judeţele Brăila, Brașov, Constanţa, Olt, Sibiu şi Vrancea. Înființat în anul 2006, Grupul Premium Porc a avut creșteri anuale impresionante, ajungând în anul 2018 la o capacitate de producție de peste 600.000 de porci și o cifră de afaceri de aproape 70 milioane euro.

Mai multe informații despre companie pot fi obținute pe www.premiumporc.com

Sursa foto: Facebook/Premium Porc Group

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?