Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Constantin Mîndrilă, directorul Spitalului Județean, infectat cu coronavirus

Managerul Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani, Constantin Mîndrilă, a fost diagnosticat ca fiind infectat cu coronavirus.

Managerul Constantin Mîndrilă a confirmat că este infectat cu coronavirus, dar a ținut să precizeze că se simte bine și nu are niciun fel de simptom. Mai mult, Mîndrilă spune că s-a autoizolat de familie de zece zile și se ocupă de tot ceea ce înseamnă organizare și achiziționare de materiale și medicamente în bătălia cu coronavirus.

Managerul Mîndrilă spune că a fost testat pentru coronavirus după ce o anchetă epidemiologică a stabilit că este contact direct cu o peresoană infectată cu coronavirus.
„De zece zile m-am autoizolat în spital pentru a-i proteja pe cei dragi și pentru a putea să mă ocup de tot ce înseamnă organizare și combatere a coronavirusului. mai mult ca sigur că am contactat coronavirusul în spital. Chiar dacă am respectat cu strictețe regulile și am purtat echipamentul specific, permanent am interacționat cu cadrele medicale din spital. Având în vedere faptul că dintr-o anchetă epidemiologică efectuată la nivelul spitalui am fost stabilit contact direct, mi s-au recoltat probe și azi am primit rezultatul de la Institutul Cantacuzino, rezultatul fiind pozitiv. În atare situație, am anunțat DSP Vrancea care a anunțat Ministerul Sănătății, m-am prezentat imediat la Secția Boli Infecțioase – Triaj unde mi s-a făcut examenul medical, mi s-a recoltat sânge pentru analize, urmând ca în funcție de rezultatul analizelor, șeful secției de boli infectioase să stabilească forma boli, ușoară, medie sau gravă.” a precizat Constantin Mîndrilă.

Managerul Spitalului Județean a precizat că în conformitate cu procedurile medicale s-a autoizolat la un domiciliu ales,loc din care își îndeplinește în continuare atribuțiile manageriale.
„În cazul în care medicul hotărăște că am o formă de boală în care trebuie obligatoriu să stau internat, voi anunța și mă voi interna la Secția de Boli Infecțioase. Mă simt bine, am o stare foarte bună, fără tuse sau alte simptome și probabil, cum foarte mulți oameni sunt pozitivi asimptomatici sau au o formă ușoară, probabil că același diagnostic îl am și eu. Țin să menționez că voi respecta întocmai autoizolarea și toate regulile medicale în acest caz. Permanent mă voi ocupa de tot ce înseamnă lupta împotriva coronavirus, în așa fel încât să depășim cu bine la nivel de județ pandemia.” a mai spus Constantin Mîndrilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?