Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Efectul COVID – 19: baschetbalistul Akim Mitchell a plecat din România!

Coronavirusul COVID – 19 a făcut o primă pagubă serioasă CSM Focșani 2007! Valorosul baschetbalist american Akim Mitchel și-a reziliat, ieri, 13 martie, contractul cu clubul focșănean și a plecat din țară tot ieri în Statele Unite. Simpaticul Akim, jucător prolific, al doilea marcator al echipei în actualul campionat, a venit în toamnă și, fire foarte comunicativă, s-a integrat foarte bine în echipă. A avut o relație foarte bună cu suporterii baschetului focșănean care îi vor simți, cu siguranță lipsa. Dar cel mai mult îi va simți lipsa echipa pe care a ajutat-o foarte mult și pentru obținerea unor rezultate bune, ca și la oferirea unor prestații spectaculoase spre bucuria suporterilor. Akim s-a temut de ceea ce ar putea aduce COVID – 19, inclusiv apariția unor limitări ale posibilității de a pleca din România la finalul contractului, în vară. A fost opțiunea sa iar conducerea echipe de baschet i-a acordat fără rețineri rezilierea contractului, așa cum Akim Mitchell și-a dorit.

Deocamdată, ceilalți doi jucători americani din lotul CSM Focșani 2007 – Donovan Smith și Cameron Cornelius rămân la Focșani.

Așa cum am scris și în numărul de ieri al Monitorului de Vrancea competițiile de baschet din România au fost suspendate până la 31 martie, cu posibiltatea de prelungire a acestei perioade în condițiile în care situația din țară o va impune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?