Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Cristina Calotă, elevă a clasei de Pictură a Școlii Populare de Arte, premiată la Concursul național de artă plastică ,,Ion Irimescu’’

Elevii de la clasa de Pictură ai Școlii Populare de Arte, serviciu al Centrului Cultural Vrancea, au participat la Concursul național de artă plastică ,,Ion Irimescu’’, ediția a XIII-a. Concursul a fost organizat de Centrul Cultural Bucovina, în memoria marelui artist Ion Irimescu.

Juriul a fost alcătuit din personalități în domeniul artelor plastice: lector univ. dr. Oana Ruxandra Hrișcă – Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava – preşedintele comisiei; Lucia Pușcașu – artist plastic, membru UAP Filiala Suceava; Niculai Moroșan – profesor Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, Președinte Filiala UAP Suceava; Mihai Pânzaru PIM – caricaturist – membru UAP Filiala Suceava; Ion Băițan – director Școala de Arte „Ion Irimescu”.

Școala Populară de Arte din Focșani a fost reprezentată de elevele: Mioara Andronache și Cristina Calotă. Cristina Calotă a obținut Mențiune cu lucrarea Biserica din Sihlea. Este născută în 1977, în Focșani și este elevă în anul III, la clasa de Pictură. Este Inspector în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea și are ca pasiuni: pictura, cititul, istoria artelor. Studiază viața și opera artiștilor plastici.

Felicitări din partea Școlii Populare de Artă!

Sursa text și foto: Centrul Cultural Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?