Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Elevi de la Școala „Ștefan cel Mare”, calificați la mai multe olimpiade naționale


Rezultate deosebite pentru mai mulți elevi de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” din Focșani. Atât cadrele didactice, cât și conducerea unității de învățământ se pot mândri cu performanțele obținute. La nivel gimnazial, anul acesta, Școala „Ștefan cel Mare” din Focșani figurează cu reușite deosebite, în special cu numărul elevilor calificați  la etapele naționale ale mai multor competițiilor
Astfel, Diaconu Tudor, elev în clasa a VIII-a A (profesori Tănase Dobrița și Diaconu Mihaela) s-a calificat la Olimpiada de Lingvistică și Olimpiada de Matematică, iar Popa Oana, din clasa a V-a B, și Udrea Ana-Maria, din clasa a VII-a E (profesor Dumitru Mirela) la Olimpiada de Limba Română. Săcrieru Nicolae, elev în clasa a VIII-a A (profesor Căinap Nicoleta) va participa la faza națională a Olimpiadei de Istorie; Lățcan Ioan, din clasa a VI-a B (profesor Soare Grațiela) la Olimpiada de Fizică; iar Temelie Bogdan, elev în clasa a VIII-a C (profesor Soare Grațiela) la Olimpiada de Astronomie Junior. Elevul Florea Theodor, din clasa a VII-a E (profesor Sîrbu Paula) va participa la Olimpiada de Limba Spaniolă; Militaru Ioan, din clasa a VII-a A (profesor Ionașcu Mihaela) la Olimpiada de Religie; iar Popoiu Andrei, din clasa a V-a E, și Coșoreanu Alexandru, din clasa a VII-a C (profesor Stănescu Cerasela) vor participa la  Concursul Național de Geografie „Terra”.
Datorită frecventării Centrului de Excelență care funcționează la Școala „Ștefan cel Mare”, coordonat de  profesorul Pătrașcu Maria, elevul Hazaparu Robert, de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu”, s-a calificat la etapa națională a Olimpiadei de Informatică, arată conducerea Școlii „Ștefan cel Mare”. În săptămâna „Școala altfel”, mare parte dintre elevii amintiți vor merge în orașele unde se desfășoară etapele naționale ale olimpiadelor, cu speranța că vor „culege” roadele talentului și efortului depus.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?