Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Minoră din Budești fugită de acasă, dusă de poliție la Adăpostul pentru Copilul Delincvent; altă minoră de 13 ani, din Dumitrești, fugită la prieten

La data de 26 februarie a.c., polițiștii din Cotești au fost sesizați despre faptul că o minoră în vârstă de 14 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul din localitatea Budești.
În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, la data de 28 februarie a.c., aceasta a fost depistată de polițiști, stabilindu-se totodată faptul că pe perioada dispariției s-a aflat pe raza municipiului Focșani și nu a fost victima vreunei infracțiuni.
În cauză a fost luată măsura internării la Adăpostul Temporar pentru Copilul Delincvent din Stradă Focșani.

La data de 29 februarie a.c., ora 06.34, polițiștii din Gugești au fost sesizați de o femeie din localitatea Dumitrești, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 13 ani, din localitate, ar fi plecat de la domiciliu în mod voluntar.
Cu ocazia verificărilor efectuate cu operativitate de polițiștii, minora a fost identificată la locuința unui tânăr din comuna Dumitrești.
Aceasta a fost încredințată bunicii sale, și a declarat faptul că pe perioada dispariției nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Comunicat IPJ Vrancea, 2 martie 2020

foto: newsbv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?