Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal amical – Focșănenii au câștigat la Slobozia!

* Unirea Slobozia – CSM Focșani 2007 0-2 (0-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Săpunaru, Munteanu, Salaoru, Stoica – Costin, Adăscăliței, Pencea (15 Bratu), Manu – Predoiu, Zabun.

Au mai jucat Jurj, Ciprian Petre, Panaite, Rizea, Dascălu, Juncănaru, Oprea, Taciuc, Stancu. Nu a jucat Horvath.

Unirea Slobozia: Gurău – Stoianovici, Ibrian, Dinu, Toma, Milotin, Gabriel Lazăr, Danciu, Mihalache, Muscă, Moldovan, Ene. Rezerve: Poiană, Comșa, Dumbravă, Unguru, Gherasim, Suciu, Răducă, Năstase, Chebac, Drăghici, Negoiu, Stroe, Pascu.

Fotbaliștii seniori ai Focșaniului au jucat, ieri, la Slobozia, a doua partidă de pregătire de la întoarcerea din cantonamentul de la Govora. Partener de joc le-a fost lidera seriei a doua a Ligii a III-a, AFC Unirea 04. Pentru oaspeți a fost un antrenament foarte reușit pentru că s-au apărat bine, au încheiat meciul fără gol primit și au trimis mingea de două ori în poarta gazdelor. După un început cu tatonare de ambele părți, în minutul 7, Predoiu l-a lansat pe Manu care a șutat pe lângă poarta lui Gurău. Cinci minute mai târziu, o cursă a lui Stoica s-a încheiat cu o centrare la care Gurău a ajuns înaintea lui Zabun. Au urmat două acțiuni periculoase ale Urziceniului: în minutul 17, Mihalache a centrat, Muscă a reluat cu capul și Apenciucesei a respins în corner iar în minutul 22, Danciu a șutat în bară.

Focșănenii au revenit în atac și în minutul 28, Săpunaru l-a lansat pe Costin care a centrat de la linia de fund pentru Zabun al cărui șut din vole a dus mingea peste transversală. În minutul 35, Manu a șutat la colțul lung și portatul gazdelor a respins în corner, iar Unirea a răspuns prin lovitura de cap a lui Moldovan scoasă de sub transversală de Apenciucesei. Începutul părții a doua a întâlnirii a adus primul gol: în minutul 50, Apenciucesei a prins mingea șutată de adversari, i-a trimis-o lung lui Predoiu care a preluat, a pătruns spre poarta lui Gurău, și a marcat: 0-1! Peste cinci minute, Zăbun a șutat peste poartă însă în minutul 60 tot el a șutat pentru 0-2 după o acțiune la care au mai participat Salaoru și Manu. Minutul 70 putea aduce un gol pentru gazde, însă Răduca a trimis din penalty pe lângă poartă. În minutul 73, Apenciucesei a apărat mingea șutată de același Răduca. Ultimele șanse de gol le-au aparținut oaspeților, însă Jurj lansat de Stancu, în minutul 80 și Stancu, din centrarea lui Dascălu, nu au reșuit să trimită mingea în poarta Unirii.

La CSM 2007 a debutat Alin Dascălu, venit de la juniorii U 19 ai LPS Focșani, și Rizea, un fundaș stânga venit în probe de la Chiajna.

Sâmbătă, 22 februarie de la ora 11:00, pe Milcovul, CSM 2007 va întâlni pe Sporting Liești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?