Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Minifotbal – Vineri seară s-au încheiat jocurile din grupe!

Săptămâna viitoare vor fi sferturile de finală, semifinalele și finalele

Vineri seară, au avut loc jocurile ultimei etape a grupelor Cupei Municipiului Adjud la minifotbal. Au jucat Stars cu Adif, Metcon cu Huruiești și Boghești cu FCM Adjud. La ora închiderii ediției noastre meciurile erau în desfășurare.

Joi seara, FCM Adjud a câștigat în fața Huruieștiului, scor, 2-1 (1-0), La Familia, a trecut de Outsiderii, scor, 3-2 (0-0), iar Ultimate a fost întrecută de Ballroom President cu 5-4 (1-2).

A fost o rundă a jocurilor echilibrate, cu mai puține goluri decât în serile precedente, dar cu spectacol agreabil în teren. În sferturile de finală, vor juca locul 1 din grupa A cu locul 2 din C, 2 din A cu 1 din C, 1 din B cu 2 din D și 1 din D, cu 2 din B. Clasamentele finale au fost stabilite după meciurile de aseară.

În grupa A au jucat Trotușul Ruginești, La Familia, Outsiderii Adjud, în grupa B, au evoluat FCM Homocea, Ultimate Team, Ballroom President, în grupa C s-au aflat Atlantic Adjud, Stars Adjud, Andif, iar din grupa D au făcut parte Metcon Adjud, FCM. Boghesti, FCM Adjud, FC Huruiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?