Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Minifotbal – Cupa Adrian Olteanu pentru old-boys, ultima etapă înaintea play-off-ului!

* Meciurile se vor disputa în Sala Polivalentă începând cu ora 14:00

Cupa Adrian Olteanu la minifotbal pentru old-boys își va consuma duminică, 9 februarie, de la ora 14:00, în Sala Polivalentă, jocurile ultimei etape de dinaintea play-off-ului. Prima partidă va opune Sovejei echipa Ing Trust-ului. Sovejenii, performerii ultimelor două etape, în cazul în care vor câștiga pot profita de jocul rezultatelor și să încheie sezonul regulat, chiar pe primul loc ori, cel mai jos, pe locul al doilea. Ing Trust, formație mereu surprinzătoare, poate fi greu de depășit dacă jucătorii săi prind o zi cu mai puține ratări decât în runda trecută. De la ora 15:00, va fi derbiul etapei între Finanțele, care au pierdut la scor duminica trecută, și Prietenii Olti, la rândul său întrecută în cea mai recentă evoluție în Cupa Adrian Olteanu.

Meciul va fi deschis oricărui rezultat! Învingătoarea va termina cu siguranță pe primul loc pentru că ambele grupări au câte 10 puncte ca și Bari Salon, care va sta deoarece și-a terminat întâlnirile din prima fază a competiției, în timp ce Soveja are 9 puncte! Meciul este deschis oricărui rezultat, ambele formații având argumente pentru a pretinde victoria. În ultimul joc, de la ora 16:00, se vor afla față în față Pinola, care în etapa trecută a obținut primul punct, și Ediție de Vrancea, care este favorită certă la victorie.

După runda de duminică vor urma jocurile eliminatorii în care echipa de pe primul loc va sta iar în partidele eliminatorii în care echipele vor juca astfel: locul 2, cu locul 7, 3, cu 6, 4, cu 5. Va fi foarte important care pe ce loc va termina dintre echipe, funcție de aceasta urmând să aibă o adversară mai dificilă sau mai ușoară în faza a doua a Cupei. De aceea, se anunță meciuri foarte disputate. Înaintea etapei a șaptea, există o singură certitudine: pe ultimul loc, al șaptelea, se va clasa Pinola. Celelalte locuri sunt de câștigat. Sau de pierdut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?