Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

VIDEO şi FOTO: Aurora Odobești a sărbătorit 25 de ani de activitate

Aurora Odobești, una dintre cele mai cunoscute firme vrâncene, a sărbătorit, duminică, 25 de ani de activitate. Compania vrânceană Aurora Odobești este recunoscută în toată țara pentru produsele tradiționale din carne și a cunoscut o dezvoltare consistentă în ultimii ani, odată cu accesarea proiectelor cu fonduri europene și orientarea către zona produselor tradiționale din carne. Petrecerea aniversară, la care au participat angajații societății, a avut loc, duminică, la Resort Laguna Focșani. A fost o petrecere cu multe surprize, premii pentru cei mai vechi angajați ai societății, dar și o tombolă prin care au fost oferite 25 de premii constând în vauchere valorice la Dedeman. Evenimentul a fost prezentat de actorul Cosmin Seleși. Buna dispoziție la petrecere a fost asigurată de formația Condor, soliștii Anișoara Puică, Ciprian Pop. Directorul general al companiei Aurora, Vasile Bordea, a arătat că în urmă cu 25 de ani, societatea avea doar trei angajați și efectua mici prestări de servicii într-un spațiu închiriat.

Cu multă muncă, firma a ajuns să numere peste 300 de angajați, iar investițiile din cei 25 ani înseamnă realizarea unui abator modern, a unei fabrici de preparate tradiționale dar și construirea unei rețele de 20 de magazine proprii. În magazinele noastre proprii sau în alte lanțuri de magazine, vindem produsele noastre tradiționale cu care ne mândrim atât de mult. Avem și de ce să ne mândrim căci avem produse de cea mai bună calitate! Dar vreau să vă spun că averea noastră nu stă nici în abator nici în magazine! Averea noastră cea mai mare este astăzi aici, căci noi, care suntem împreună, ca o familie, de aproape 25 ani, suntem adevărata comoară Aurora și vreau să vă mulțumesc pentru că în toți acești ani v-am simțit aproape!, a spus Vasile Bordea.

Aurora Odobești este o afacere de familie iar în ultimii ani multe dintre responsabilități au fost preluate de Andrei Bordea. Acesta a crescut odată cu firma din Odobești, unde își petrecea vacanțele de vară pentru învăța lucruri noi. De mic am venit la firmă, și de pe la 14 ani am început să învăț meserie aici, la Aurora. Și în vacanțele de vară, cât eram la facultate, tot la Aurora veneam ca să învăț lucruri noi. Așa au trecut, alături de Aurora, 25 ani. În viitor, vreau să vă spun că îmi doresc să fim tot împreună, într-o echipă și mai mare făcând ceea ce știm noi cel mai bine: produse tradiționale de calitate pentru cât mai mulți clienții! Așadar peste 25 ani petrecem tot împreună!, a spus Andrei Bordea, directorul de vânzări al firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?