Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Deputatul Bârlădeanu îl chestionează pe liberalul Ion Ștefan despre „miliardele pe care le-a albit prin PNL”

Deputatul PSD de Vrancea, Dragoș Bârlădeanu, a reacționat la un comunicat de presă al liberalului Ion Ștefan, afirmând că ar fi „savuros” să-l audă pe acesta „citind cu voce tare” comunicatul pe care l-a „aruncat în spațiul public”, referitor la votul pentru președinții de consilii județene.

„Poate n-ai sesizat de la TV că “organele” la care te referi în comunicat, sunt ocupate să verifice abuzul în serviciu pe care PNL l-a ridicat la rang de artă. Remember! Când te alintai pe la TV că ai câștigat primăria Focșani de pe locul 2, în 2016, PSD câștiga lejer majoritatea în consiliul județean, fără să aibă nevoie de niciun vot de la alte partide pentru a decide președintele.

Dar ar fi mai interesant să ne povestești, cu cuvintele tale, cum a reușit PNL să “convingă” parlamentari de la alte partide să voteze moțiunea de cenzură prin care a preluat puterea. Oare cât “talent” ai irosit pe centura politicii pentru a aduna voturile necesare care să te facă ministru? Și mai ales, te rog mult, să ne povestești întâi nouă, apoi la DNA, cum ți-a dat înapoi statul român, adică noi, cetățenii (sic), cele 14 miliarde pe care le-ai albit prin PNL, via domnișoara Ana Maria Dimitriu, la europarlamentare”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a deputatului Dragoș Bârlădeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?