Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

UPDATE! Au murit cei doi răniți grav din accidentul dinspre Suraia

Reprezentanții ISU Vrancea au transmis în urmă cu puțin timp că, în ciuda eforturilor de resuscitare depuse de echipajul SAJ aflat la locul accidentului, cele două victime inconștiente nu au putut fi salvate: „Din nefericire, cele două victime inconștiente nu au răspuns la manevrele de resuscitare. Celelalte trei victime conștiente au fost transportate la UPU Focșani de echipajele SAJ.” 

Cele două persoane decedate și cei trei răniți, au fost victimele unui accident petrecut astăzi, 1 februarie 2020, ora 15:30, pe DJ 204 D, la ieșirea din Focșani înspre Suraia. În accident, o mașină în care se aflau cinci persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Conform ISU Vrancea, una dintre victime a fost surprinsă sub autoturismul răsturnat, echipajul de descarcerare acționând pentru scoaterea acesteia. Vom reveni cu informații.

UPDATE!  „O femeie de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204D, în afara localității Vânători, pe direcția Focșani către Suraia, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat ușor pe acostamentul din pietriș al drumului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul a două femei, ambele de 46 de ani, pasagere în autoturism, rănirea ușoară a femeii care se afla la volanul autoturismului și a altei pasagere. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.” au transmis reprezentanții IPJ Vrancea

foto – imagine cu rol informativ, sursa: stiridecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?