Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO! Vrancea sălbatică – Cinematograful naturii

În cadrul unui proiect destinat cercetării și conservării nurcii europene, implementat sub egida National Geographic, colegul nostru Bouros George a reușit să surprindă secvențe spectaculoase cu fauna sălbatică dintr-o rezervație naturală vrânceană. Și cum ne dorim tare mult ca și voi să vă bucurați de frumusețea naturii sălbatice, vă invităm să priviți imaginile surprinse cu mare trudă. Iar dacă v-au plăcut, vă reamintim că ne și puteți ajuta să continuăm să salvăm împreună cu voi animalele care au nevoie de ajutorul nostru: https://doneaza.pago.ro/salvam-animalele-salbatice/

Sprijină salvarea animalelor sălbatice cu cei 3,5% din impozitul pe venit!

La Centrul pentru Reabilitarea Animalelor Sălbatice – ACDB de la Focșani – sosesc multe animale tare nefericite! Unele supraviețuiesc și ne bucurăm când se reîntorc în natură, iar altele mor și atunci ne încărcăm cu un sentiment de neputință, când animalele sunt prea grav rănite, lovite sau otrăvite pentru a mai putea face ceva!
Acum la Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice – ACDB sunt tratate si adăpostite câteva berze, vreo zece căprioare, ciufi si vânturei de seara, o cucuvea si niște pescăruși si lista se umple permanent cu noi si noi cazuri in care trebuie sa depunem efort si sa facem rost de resurse financiare pentru hrana, pentru întreținere si pentru medicamente. Pentru a reuși să întreținem toate animalele din centru avem nevoie de sprijinul fiecăruia dintre voi.
Direcţionează către ACDB până la 3,5% din impozitul pe venit si multe animale sălbatice vor fi ajutate sa trăiască!

Formularul poate fi descărcat, gata completat cu datele asociației de aici:
https://www.acdb.ro/download/formular-230-ACDB.pdf

Trimite formularul prin poștă cu confirmare de primire la Administrația Financiară de care aparții sau îl depui direct la registratura administrației financiare, fie îl poți trimite la sediul nostru situat în Focșani, Strada Ion Creanga nr 12, județ Vrancea și îl vom depune noi.

Sursa text și video: Facebook/ACDB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?