Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Minifotbal copii – Galacticii, pe locurile 2 și 3 la Cupa Unirii Principatelor, la Bacău!

Micuții fotbaliști de la Galactic Focșani au jucat, sâmbătă, 25 ianuarie, în Cupa la Bacău, în ”Unirea Principatelor Române”, ale cărei jocuri au avut loc în

Complexul TNT Club Sport Bacău – Mărgineni. Au participat echipe cu jucători din categoria de vârstă 2012, din Vrancea, Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui.

Galactic Focșani a jucat cu două formații. Galactic Roșu, în componența Marius Zăgan, Ioan Nistor, Andreas Petrea, Eduard Bălănică, Alberto Grosu, Eduar Vasilache a jucat în grupa A. Galactic Albastru, cu Marius Zăgan, Cătălin Ionescu, Ștefan Toroc, Andrei Diaconu, Mathias Nistor, Matei Vrabie, Alessio Ciubotaru, a evoluat în grupa B.

Rezultate:

Galactic Roșu a câștigat cu 6-2 meciul cu Fav Kids Bacău, cu 8-1 partida cu AS Junior Roman și cu 6-0, întâlnirea cu Atletic Bârlad și s-a clasat pe primul loc în grupa.

Galactic Albastru, a terminat la egalitate, 3-3 cu Magic Trofeo Iași, și a cîștigat cu 1-0 cu Covaci Junior Focșani și cu 7-3, cu FC Junior Focșani și s-a clasat pe locul al doilea, în grupa B.

În semifinale, Galactic Albastru – Galactic Roșu, 4-3. În finala mică, Galactic Roșu – Fav Kids Bacău 9-2 iar în finala mare, Galactic Albastru – Magic Trofeo Iași 1-1 (1-2 după lovituride departajare. Galactic Roșu a terminat competiția pe locul al treilea, iar Galactic Albastru, pe poziția a doua!

Galactic Albastru a dat și golgeterul turneului – Nistor Mathias.

Echipele Galactic, U 11 și U 12, pregătite de profesorul antrenor Gică Mihai, care au câștigat în decembrie în Sala Polivalentă din Focșani AutoVip Kids, au confirmat și la Bacău că au jucători care pot deveni buni fotbaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?