Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Consiliul Județean se reunește, miercuri, în prima ședință ordinară din acest an

Consiliul Județean Vrancea se reunește, miercuri, în prima ședință ordinară din acest an. Pe ordinea de zi se află 26 de proiecte de hotărâre inițiate de președintele Marian Oprișan. Astfel, plenul Consiliului Județean va decide asupra următoarelor proiecte de hotărâre: „Constatarea încetării de drept a calității de consilier județean a domnului Burdușa Ovidiu“; „Constatarea încetării de drept a calității de consilier județean a domnului Crețu Adrian Vasile“; „Constatarea încetarii de drept a calității de consilier județean a domnului Stroe Pompiliu Norocel“; „Completarea componenței Comisiei de validare a Consiliului Județean Vrancea pentru mandatul 2016-2020“; „Validarea mandatului de consilier județean a domnului Opriș Mihai-Sorin“; „Modificarea componenței Comisiei pentru Protecția Copilului Vrancea“; „Constituirea Comisiei pentru coordonarea implementării măsurilor necesare pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a locuitorilor din aşezările informale ale judeţului Vrancea şi aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a acesteia“; Desemnarea a 2 consilieri județeni pentru a face parte din comisia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al județului Vrancea“; „Stabilirea prețului mediu pentru tona de masă verde obținută de pe suprafețele cu pajiște permanentă din Județul Vrancea, pe anul 2020“; „Retragerea dreptului de administrare Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani asupra imobilului „Secţia Reumatologie Lot 1”, aflat în domeniul public al Județului Vrancea și modificarea denumirii imobilului în „Casa Apostoleanu“.

Tot în ședința de miercuri, consilierii județeni vor dezbate și vor aproba documentația tehnico-economică (faza DALI) și a indicatorilor tehnicoeconomici pentru obiectivele de investiții: „Consolidare și restaurare secția de reumatologie – C1 și C2 – Casa Apostoleanu COD VN-II-m-B-06426, str. Cuza Vodă, nr. 50-52 mun. Focșani, jud. Vrancea“; „Consolidare și Restaurare Casa Memorială „Al.Vlahuță”, comuna Dumbraveni, sat Dragosloveni, județul Vrancea, cod monument – VNII-M-B-06618“; „Amenajare şi dotare loc de joacă” aparţinând Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Măicăneşti, judeţul Vrancea“.

În aceeași ședință va fi aprobată și hotărârea privind emiterea avizului consultativ pentru Planurile anuale de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul consiliului local al U.A.T. Urechești, Vintileasca, Pufești, Bordești, Vrâncioaia, Garoafa, Panciu, Păunești, Popești, Ruginești, Bolotești, Vânători, Jariștea, Dumbrăveni, Nănești, Câmpuri, Vizantea-Livezi, Jitia, Sihlea, Campineanca, Slobozia Ciorăști, Chiojdeni, Corbița, pentru anul 2020”.

Plenul Consiliului Județean va dezbate și proiectele privind aprobarea reţelei şcolare de învăţământ special primar, gimnazial si profesional din judeţul Vrancea, pentru anul şcolar 2020–2021 și aprobarea reţelei şcolare de învăţământ special liceal şi special postliceal din judeţul Vrancea, pentru anul şcolar 2020– 2021.

Consilierii județeni vor mai dezbate și următoarele proiecte: „Aprobarea inițierii procedurii de închiriere a unor spații aflate în domeniul public al județului Vrancea și în administrarea Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” Focșani“; „Aprobarea bugetului proiectului „Inovare și performanță în administrația publică a Consiliului Județean Vrancea” şi a cheltuielilor legate de proiect“; „Transmiterea din administrarea Consiliului Județean Vrancea în administrarea Consiliului Local al comunei Poiana Cristei a sectorului de drum judeţean DJ 205 R, de la km 28+500 până la km 28+700 pentru modernizare si sistematizare centru civic, pe o perioada de 18 de luni“. În plenul Consiliului Județean va fi prezentată și o solicitare a salariaților din cadrul Consiliului Județean Vrancea adresată președintelui Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?